Şimdi Ara

Intel H61 Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel H61 intel i5 3.nesil işlemcim var 4 gb ramim var bi 4 gb daha takmak istiyorum ama hangi ramler uyar bilmiyorum intel h61 anakart için uygun ram önerir misiniz?

• 2. Elden DDR3 1333 mhz ram (mesela Kingston KVR1333D3N9/4G model ram) bakabilirsiniz.
  • Uygun mudur hocam bunu nerden anlarız uygun olup olmadığını ramin
  • Kingston KVR serisi LGA775 anakartlarda(sizinkinden eski bir soket) bile sorunsuz kullanılabiliyor. H61 anakartta da sorun çıkarmaz.
  • Sağolun hocam teşekkürler
  • hocam 8 gb olan versiyonu olur mu

• Çoğu H61 anakart 16 gb ram desteğine sahip. Ama yine de anakart modelini kontrol edelim.
    Şunu indirip çalıştırınız. Mainboard sekmesinin ekran görüntüsünü konuya ekleyiniz.
    https://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/cpu-z_2.01-en.zip
  • Hocam valla bilgisayar başka şehirde yakında oraya gidicem bi kaç güne ama asus diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProximusTwo -- 28 Temmuz 2022; 18:6:43 >
  • Asus P8H61 serisidir muhtemelen. Bunların 16 ram desteği var. 8lik de takılabilir.

Ayrıca GT 730 da takıp kullanılabilirsiniz. Pci Express arabirimi olduktan sonra her kart kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 28 Temmuz 2022; 18:50:39 >
  • diğer konuma da cevap verdiğiniz için de çok teşekkür ederim iyi akşamlar çok sağolun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.