Bu tür soğutucuların çoğu zaten tek slotu kapatıyor, fan konusuna gelince de eğer sesliyse @geem'in dediği gibi başka bir fan takılabilir, ama 12cm fanların çok aşırı bir sesi olmaz
12 cm fanlar var kasamda asırı derecede seslı calısmıyorlar zaten
yani ben şahsen Noctua 140mm lik bir fan sipariş ettim yuvarlak dizaynı sayesinde 12lik yerlere takılabiliyor o şekilde kullanınca müthiş bir çözüm olacağı kanaatindeyim
dediğiniz gibi çok sesli değil diğer PC'mde 30tl ye aldığım xilence fan takılı mesela o maşallah boyundan büyük işler yapacak gibi duruyor yakında kasadan havalanıp gidecek diye korkuyorum kendini helikopter sanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: geem
yani ben şahsen Noctua 140mm lik bir fan sipariş ettim yuvarlak dizaynı sayesinde 12lik yerlere takılabiliyor o şekilde kullanınca müthiş bir çözüm olacağı kanaatindeyim
dediğiniz gibi çok sesli değil diğer PC'mde 30tl ye aldığım xilence fan takılı mesela o maşallah boyundan büyük işler yapacak gibi duruyor yakında kasadan havalanıp gidecek diye korkuyorum kendini helikopter sanıyor
yeter bana ıyı sogutsun fazla gurultu yapmasın
arkadaslar birde bu sogutcunun agırlıgı anakarta zararı olurmu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme