bende sıkı vatancıyımdır. topkapı vatana canım sıkıldıkça giderdim eskiden ama o zamanlar bilgisayar konusuyla çok ilgiliydim.daha sonra yurtdışında üniversite falan laptop cart curt derken iyice bu konulardan koptum.
%25 için haftasonunu beklemem gerekiyor sanırım :) internetten almam şart mı bu %25 için ? bonus cardla alıcam..
%25 varmış bugün
o zaman ben sabah hemen gidip hallediyorum bu işi :) yalnız benim elimdeki parçalarda samsung sata2 harddisk, creative ses kartı adını unuttum, ve şu an idarelik 7300GT 512mb-128bit (bunu ilerde gtx 6xx serisi bişeyle değiştiricem) o linkteki anakartta sanırım benim hdd çalışmayacak ?
vatana git parçalarının listesini ver en iyisinin ne olcagını sor versinler diyeyim sanada karar vermek kalsın :)
aynen öyle yapıcam. saol önerilerin için.
evet bi harddisk alman lazım
quote:
Orijinalden alıntı: hknmrt1907
quote:
Orijinalden alıntı: emil175
quote:
Orijinalden alıntı: Satisfaction45
quote:
bende sıkı vatancıyımdır. topkapı vatana canım sıkıldıkça giderdim eskiden ama o zamanlar bilgisayar konusuyla çok ilgiliydim.daha sonra yurtdışında üniversite falan laptop cart curt derken iyice bu konulardan koptum.
%25 için haftasonunu beklemem gerekiyor sanırım :) internetten almam şart mı bu %25 için ? bonus cardla alıcam..
gerek yok internetten bak tüm ürünlerde varmı yokmu bi araştır olmadı para biriktir alacagını saglam al aceleye getirme dedigim gibi amd de düşün :)
amd yide düşünmüyorum değil ama 200-230 tl arası ne önerebilirsin amd ? amd hakkında hiçbir fikrim yok çünkü :/
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hknmrt1907
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Satisfaction45
quote: