Şimdi Ara

intel i5 eşdeğer amd işlemci ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
11.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen 1-2 Tl daha fazla fatura ödüyosun ayy yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

FX6300
    MSI 970A GD43
    4GB Corsair /Gskill 1600Mhz bellek
    HD7770
    Cosair 300R 500W güç kaynaklı kasa
    1TB Barracuda

Ekran kartı ne olmalı
  • egzantirik_ E kullanıcısına yanıt
    Sapphire / ASUS birini seçebilirsin.HD7700 veya 7790 olabilir.Bütçeyi biraz daha arttırma şansınız varsa GTX650Ti alın geçin.
  • sağolasın dostum nette malzemeleri inceleyecem bir. Her parçayı en ucuz yerde alsam ayrı ayrı dezavantajım olur mu acaba
  • Benim Konum Vardı

Amd Fx 6300 - İ5 3470 En yuksek tam dengi İ3 3220
    Fx 8350- İ5 3570K
  • valla millet boşuna tartışıyor kimse bildiğinden şaşmıyor çünkü.
  • BeranSetaou kullanıcısına yanıt
    hocam siz neyden bahsediyorsunuz ya 2 bench mar sitesine girin ara ara AMD FX9xxx serisi islemciler cogu i7 ye xeona tas cikariyor gecemedigi belli basli islemciler var okadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alianil07

hocam siz neyden bahsediyorsunuz ya 2 bench mar sitesine girin ara ara AMD FX9xxx serisi islemciler cogu i7 ye xeona tas cikariyor gecemedigi belli basli islemciler var okadar

o bahsettiğin 2.8 3.5 GHz lik intelin işlemcisini amd gibi 4.7 5 ghz standart çalışma frekanslarına o.c yaparsan amd toz duman olur.AMD nin çektiği elektriğin 4/2 sini intel çekiyor ve amd nin en performanslı işlemcisinden daha performanslı en az 10 işlemcisi var amd nin.

Asıl sen neyden bahsediyorsun 5 ghz lik işlemciyi 3 ghz lik işlemciyle karşılaştırıyolar sende bunu yiyosun.İntel i7 4770k yı 5 ghz o.c yap bakalım amd noluyor.
  • alianil07 A kullanıcısına yanıt
    hangi benchmark sitesi bu?

cünkü ben tüm benchmark/testlerinde/sitelerinde/listelerinde bakıyorum... 4670K ile bile zar zor başa çıkıyor :D ahahaha
    (gerçek çekirdek performansı 3470'in bile gerisindedir, ancak 8 çekirdekli olduğu için ortalama genel performansta 4670'e denk olduğu söyleniyor)

fx9*** serisi kadar saçma bir işlemci serisi daha olamaz. TDP 220 küsür, harcanan güc 170W civarı... Intel'in 70W'la yaptığını bu adamlar 150W'la yapamıyorlar... güldürmeyin bizi

amd alınacaksan en güzeli fx8320 almaktır, hem fiyatı makul hem performansı... fx9*** serisi fx8*** serisinin sadece fabrika cıkslı overclock edilmiş halidir.

amd'ye de hayranım, aynı işlemciyi overclock et daya gitsin piyasaya, millet araştırmadan yeni diye alıyor nasılsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 21 Eylül 2013; 11:56:42 >

• n1ghtr4v3n kullanıcısına yanıt
    hocam bence yanlis dusunuyorsunuz. sen 4670k serisiyle kiyasliyorsun suan buyrun buda gpu kiyaslamasi hemde 4kk serisi ile kiyaslama aradaki fiyat farkina bakarsaniz anlarsiniz
     intel i5 eşdeğer amd işlemci ?
  • alianil07 A kullanıcısına yanıt
    8350, 4670K'nın yanında zayıf kalır dostum... rakibi değil cünkü... fiyat farkı olması da normal...
    8350'nin performans olarak rakibi 3570K'dır... ortalama performans olarak... fiyat olarak da daha yakındır...

fx9*** serisi ile intel 4***K ile karşılaştırıyorum... cünkü hem 4670K'dan pahalıdır, hem de performansı daha düşüktür... üstelik güç tüketimi, sıcaklık vs. konusuna girmiycem...

o sitenin de sadece sayfa basını SS alıp gönderme, devamına bakarsan üzülürsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 21 Eylül 2013; 12:04:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoes

hangi i5 hangi i7den bahsediyorsunuz

i5 3470 dengi fx 6300

i7 2600k dengi fx 8350

arkadaşın kafası güzelmiş ne kullanıyorsun acaba bende istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alianil07

hocam bence yanlis dusunuyorsunuz. sen 4670k serisiyle kiyasliyorsun suan buyrun buda gpu kiyaslamasi hemde 4kk serisi ile kiyaslama aradaki fiyat farkina bakarsaniz anlarsiniz
     intel i5 eşdeğer amd işlemci ?

O siteye pek güvenmeyin derim.

• Oyun icin alicaksan amd kat kat yeterli. Youtubedaki videolara bak ona gore karar ver bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hangi i5 hangi i7den bahsediyorsunuz

i5 3470 dengi fx 6300

i7 2600k dengi fx 8350

ahahaha harbiden güldürdünüz 8320 kullanıyorum.:) sanırım fx 6300 kullanıyorsunuz hep fx 6300 kullananlar yazıyor bunuda :)
  • KaGaNSaN K kullanıcısına yanıt
    kaan abi sence bir amd islemcide atilonmu daha iyi yoksa phenonmu iyi arkadasa alacam eger phenonsa x4 alinacak atilonsa x4 hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolftired kullanıcısına yanıt
    gülünecek bişeyde göremiyorum ama neyse......

ewet 6300 kullanıyorum 6300 kullananların yazması normal nede olsa çekirdek performansı olarak 8320den daha önde
  • quote:

gülünecek bişeyde göremiyorum ama neyse......

ewet 6300 kullanıyorum 6300 kullananların yazması normal nede olsa çekirdek performansı olarak 8320den daha önde

çok uçuyorun ikisinin çekirdek yapısı aynı aynı hızlarda aynı performams alınır. stok 6300ün dengi 3330 dur 4.5 ghz 6300 ise 3470 3570 arasına denk gelmektedir.çoklu çekirdek kullanımnda anca 2600k ile 8320 eşit olabilir renderde falan.
  • KaGaNSaN K kullanıcısına yanıt
    2. kelimende m yerine n koymuşsun

http://j1309.hizliresim.com/1f/p/swrv7.png

ancak çoklu çekirdek kısmında doğru söylemişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes P. -- 21 Eylül 2013; 19:13:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.