Şimdi Ara

Intel i7 6700K MSI GTX 1080 Gaming X Sistem GTA V | Far Cry 4 FPS Durumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne yapmalıyım o zaman..?
  • AgentSilhouette A kullanıcısına yanıt
    Oyun Ayarlarindan 144 hz e getiriseniz fps düzelir 60 hz de olduğu için 60 fps den yukarı cikamassiniz hocam gta da fps düşüşü olursa oyundan cikmadan masaüstüne gelip tekrar oyuna girin fps duzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Hz ile alakası yokmuş. Technopat'ın GTX1080'de 1080p GTA V incelemesine baktım. Onlarda da kapatmış. MSAA en büyük FPS katili diyolarar diğer üyeler de.
    Ben fps diyorum hocam msaa köşe yumsatmalari vs değil ben soruya göre cevap yazdim.ayarlardan 60 hz ise 60 hz den yukarı sına çıkmıyor o yüzden 144 hz alın diyorum msaa texture ayarları açarsaniz zaten o fps leri görmeniz zor.hayırlı geceler

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Çok özür dilerim. Ters bir cevap vermek istemedim size. Haklısınız. Onu zaten hallettim. 144Hz görüntü alıyorum şuanda oyundan da monitörümden de. Yine de teşekkür ederim. İyi geceler dilerim..
    Estağfurullah hocam yardimci olabilmek bizim içinde önemli olan bu hayırlı geceler dilerim bende.

• Ölçeklendirme ayarını sona almış olabilirsiniz advanced graphics ayarından frame scaling ayarını azaltmayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: AgentSilhouette

O zaman MSAA ayarını diğer arkadaşın da dediği gibi OFF yapmam gerekiyor doğru mudur..?

144 Hz yenileme hızına sahip bir monitörde algıya bağlı olarak 90 FPS üzerindeki değerler akıcıdır denebilir. Tabii ki 144'te 144 FPS gibi haz almak gibi olmasada ''akıcılık'' sağlanacaktır. GTX 1080 gibi bir kart ile de MSAA açmamak saçmalık olur. Grass Quality ayarını high'ta bırakıp, diğer tüm ayarlar full bir şekilde MSAA'da 2x - 4x gibi değerlerde iken 90 FPS üzeri almanız lazım. Bu şekilde oynayabilirsiniz. He ben illa 144'te 144 FPS yapacağım diyenler için; FXAA altında ve başka ayarlardan feragat ederek oynamak şart.
  • Benim demek istediğim GTX 1080 gibi bi kartta bunlar MSAA da dahil diğer ayarlarla beraber full yaparak 60 FPS almak normal midir? Yoksa bir sıkıntı mı var?
  • quote:

Benim demek istediğim GTX 1080 gibi bi kartta bunlar MSAA da dahil diğer ayarlarla beraber full yaparak 60 FPS almak normal midir? Yoksa bir sıkıntı mı var?

Normaldir, hatta çimin yoğun olduğu yerlere geldiğinizde 60 FPS'nin altına düşmesi de normaldir. 144 Hz monitör kullandığınızdan dolayı; oyun zevkinizin baltalanmaması için bahsettiğim ayarları bir nebze kısarak sürekli 90 FPS üzeri değerler alabilirsiniz.
  • Peki. Çok teşekkür ederim. Peki Far Cry 4'te full ultra ayarlarda ekran kartı ısısının 75-76 derece olması normal mi..?
  • quote:

Peki. Çok teşekkür ederim. Peki Far Cry 4'te full ultra ayarlarda ekran kartı ısısının 75-76 derece olması normal mi..?

Rica ederim.

Kasa içi hava sirkülasyonuna bağlı olarak normal denebilir. Tabii 70 derece civarlarında olması daha uygun (genel olarak kartı alanlarla bakarsak). Ekstra fan vs. gibi işlemler ile sirkülasyonu artırabilirsiniz. 80 derecelere gelmediği sürece çokta problem teşkil etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 19 Ağustos 2016; 22:27:21 >
  • Oyundan çıktım direk 55-60'lara düştü derece. Demek oyundan kaynaklanıyor.
  • quote:

Oyundan çıktım direk 55-60'lara düştü derece. Demek oyundan kaynaklanıyor.

Oyun oynarken, kullandığınız ekran kartının GPU, V-RAM vs. bilumum tüm bileşenleri ''yük altına'' girmektedir ve hızları (mhz) artmaktadır. Bundan dolayı ısınacak tabii ki, oyun veya benchmark sonlandığında ise ''boşta'' konumuna geçtiği için hızlar (mhz) düşmektedir (haliyle kart soğumaya başlamaktadır).
  • Pardon. Sessiz moda almışım. :D O yüzdenmiş..! :)))
  • Yok sessiz moda almışım. :D Daha önceden de giriyordum Far Cry 4'e ancak en fazla 60-65 oluyordu. Az önce yanlışlıkla sessiz modu seçmiştim. Unuttum düzeltmeyi. O yüzden böyle derece artmış. :))
  • quote:

Yok sessiz moda almışım. :D Daha önceden de giriyordum Far Cry 4'e ancak en fazla 60-65 oluyordu. Az önce yanlışlıkla sessiz modu seçmiştim. Unuttum düzeltmeyi. O yüzden böyle derece artmış. :))

Siz bence fazla kurcalamayın.
  • Yok. MSI Gaming App'ten otomatik yapılıyor. Butona tıklayarak. Manuel olarak yapılan bir işlem değil. Manuel'e girmem zaten. :)
  • quote:

Yok. MSI Gaming App'ten otomatik yapılıyor. Butona tıklayarak. Manuel olarak yapılan bir işlem değil. Manuel'e girmem zaten. :)

Cidden mi ?
  • Anlamadım?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.