Şimdi Ara

Intel’in masaüstü ekran kartı pazar payı yüzde “0” oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha yeni girdiler yavaş yavaş ilerleyecek intel bu yola girdiğinde 2 yılda satışlarımız iyi seviyeye gelecek demedi sonuçta 5-10 yıllık bir plan yapmışlardır zamanla piyasaya otururlar

• Intel ekran kartları gerçekten çok kötü ve leş ötede şuan iyi diyenler ya bu işlerden tamamıyla anlamıyordur yada klasik marka fanboyudur, intelin düzelmesi ve oturması için up uzun yıllar gerekiyor daha işlemcilerde bile çuvallarken ekran kartlarda da çuvallamasını hiç ama hiç şaşırmadım.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

O zamana kadar kim öle kim kala insanların o kadar vakti yok onlar daha kendini toparlayan kadar başka markalı ekran kartı kullanır zaten, Intel durumu zaten hiçte iyi gitmiyor ne işlemci olarak nede ekran kartı olarak, zaten Qualcomm inteli satın alma durumu söz konusu da var ki gerçekten satın almalarını isterim belki Intel o zaman adam olurda daha adam akıllı işler yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuDev E kullanıcısına yanıt

Yazılım ve donanım olarakta kötüler zaten.

• Vitaminsizlikten olabilir bence.

• Sempron 3200 kullanıcısına yanıt

Aynn öyle dostum fakat şu konuda bir eleştirim var oda: işlemci konusunda da artık iyi değiller şuan işlemci pazarı AMD aldı götürdü ve işlemci pazarında şuan lider, Intel ise AMD'nin çok ama çok gerisinde ve gölgesinde kaldı. Buda bir gerçektir araştırabilirsin yani.

• enja kullanıcısına yanıt

Intel gümlerse baska islemci firması cıkar Inteli ne büyütmüssünüz böyle.. Bu firmalar gelir elde edebilirlerse varlıklarını gösterirler, edemezlerse piyasadan cekilirler yerlerine baska firmalar cıkar..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Çıkarsana nvidia rakip görelim büyütümüşsünüz.haha 

• Intel ekran karti isine girdiği gün demistim icimden bu olmaz diye

Herkes bildiği işi yapacak

İntel islemci nvidia ekran kartı bu kadar basit denklem

Diğer 3 harfli firmadan 1 kez 1 ürün aldim aldigima 1001 pisman etti onun adini dahi anmak istemiyorum kisa bir yukselis yasiyor cok fazla sürmez yine insanlari kaziklayip batmanin eşiğine gelir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maç bitti mi, Lan ?
    Bitti, Başkanım
    Daha atmazlar dimi ? Lan
    Atmazlar Başkanım.

diye yorumladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 27 Eylül 2024; 12:00:37 >
  • Battlemage serisi çok geç kaldı, güncel oyunlarda bile kartların nasıl performans vereceği belli değil. Mesela en son Ragnarok çıktı A770 benchmarklarda rx6600'ün altında gözüküyor, arkadaşın A750'si ile de denedik Xess quality ile low ayarlarda 1080pde ancak 60fps üstüne çıkarabildik.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

God of war serisi hep öyle hocam. Eski oyunlar da 40 fps veriyordu sonradan sürücü ile düzeldiler, yeni sürücüler gelir onun için.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt
    AMD kartlar çok iyi sanki, Pardon sen AMD kartlar ile Render alırken kaç hata al- Render alabiliyormusun? Geçen ana avrat sövüyordu 1 Youtuber. Ondan önce 2 ay boyunca Animeci biri ondan önce bir Küçük kanal. Kusura bakmayın ama Intel Daha 1 Yıl önce Game Driverları yayınlamaya başladı, AMD yıllardır yayınlıyor

Ve irnoik olan şey ise AMD render,Blender, Ue5'te hata vermeden 1 dakika geçiremezken Intel düz çalışıyor ve hâta muadili ve daha pahalı kartlardan daha iyi 😂😂😂

Tabiki Nvidia kendi özellikleri v.s daha iyi ama AMD'den daha iyi olduğu kesin... 😭

• x_Mello_x X kullanıcısına yanıt
    3 harfli firma? O nasıl peki? Az önce bir arkadaşa yazdığım yorumu kopyala yapıştır yapmak istemiyorum. Y.d Forumlarda gezinsen yeter, Geliştiricler şuanda Intel tercih ediyor.. Ucuzluktan ve performanstan dolayı.. AMD tercih eden geliştirici en son ana avrat küfür edip yerden yere vuruyordu.. "Bir daha AMD alırsam beni bu forumda ki..." v.s diyordu.

Yabancı forumlarda küfür etmeyen yok 😭😂

Intelin A300 serisi gayet iyi. Rakibinden daha az güç tüketiyor ve 3-5 Fps geride. Gerçi onu Oyun için kullanan sivri zekalılar yok. Normal testlerde de çok iyi. AMD ve Nvidia'nın monopoly gelişiric kartlarını alacağıma intelin o kartlarını alırım daha iyi.

Diyelim ki oyun serisi patlamadı, Hâla 300 gibi seriler gayet alınabilir ve güzel. Sizi bilmem ama yurt dışında kapış kapış ediyorlar o kartları...

• x_Mello_x X kullanıcısına yanıt
    Açıp bakmadın herhalde, Donanım olarak gayet iyi kartlar. Bazı eksikler var onun dışında gayet iyi. Yeni gelecek kartlarıda 4070'den önde kartlar. Tahminen 5060/Ti Rakibi olur ama Render'da ne olur bilinmez. Yazılım anlamında çok kötüler ve bunu anlamak zor değil.

• joven kullanıcısına yanıt
    Daha intel batmadan AMD baba başladı bizi s*, AMD almam Nvida'dan gelecek Arm çiplerini alırım. AMD almam telefona 4090 bağlarım. AMD Dünya'nın en bilmem ne evladı firmasını

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Çalışanlarla flört edince böyle oluyor yapacak bir şey yok.

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Eğer milyonlarca fanboyu olmasa, Her youtubere Xeon göndermek yerine bazı Youtuberlere gönderirsen olmaz Değil mi?

Göndersene hepsine Xeon, Baş harfi threadripper olanlar gibi.
    Toplasana 100 Tane youtuber.

Bütçen değil, Fanboyun çok olacak. Fanboyun yoksa güçsüzündür. Fanboyun varsa Düz kartları bile %12 ile satarsın. Yoksa.. Satamasın.

• Otistikavcisi O kullanıcısına yanıt

mantıklı bir yaklaşım olmuş, popüler kültüre odaklı yatırım yapmak reklamın en iyisidir, her ne kadar malınız kötü olsada sizinde söylediğiniz gibi 20-30 tane popüler youtuber ile bu işi iyi kıvırırlardı; olmazsa bir kaç insagram fenomeni, bir kaç twitter(X) fenomeni satış rakamlarını coştururdu... ama onu bile yapmaya gerek görmemişler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.