Şimdi Ara

İntel işlemci fiyatlarında indirim yapacakmış !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Donanım Haber ana sayfasında daha önce yayınlanmış bir haber dikkatimi çekti. Linki aşağıda.

http://www.donanimhaber.com/Intel_cift_4_cekirdekli/4178/haber.htm

Bu habere göre İntelden gelecek fiyat indirimlerine paralel olarak önümüzdeki günlerde Notebook fiyatlarının da düşeceği aşikar.

Sizce bu yakın bir zamanda gerçekleşebilecek bir ihtimal midir?

Yeni Notebook almak için araştırma yapmakta olan ben ve diğer arkadaşlar, acaba bu ihtimali de dikkate almalı mıyız?

Bu konudaki bilgi, düşünce ve yorumlarınızı bizlerle paylaşmanızı bekliyorum.

Teşekkürler...

• Bu konuda bir fikri olan yok mu arkadaşlar :((
  • İndirim her an olabilir beklemek lazım epey bir indirim olacakmış.
  • evet arkadaşlar indirim olacağı kesin bayiyi aradığımda ayın 20-25 ini beklememi söylendi 20-25 inden sonra al ne alacksan dedi beklemekte fayda var bekleyelim görelim ne demişler zaman herşeyin ilacıdır arkadaşlar sizlerede tavsiyem beklemeniz yönündedir.
  • hadi bakalım işallah indirim olur.Bekleyelim bari bizde..
  • fiatlar nerdeyse yarı fiatı olacak.
  • höyyt daha yeni notebook aldım
  • arkadaşlar başka sitelerden de teyit ettim,burda ocağın sonundan önce fiyat indirimleri belli olacak diyor,yani şu anda tam net değil fiyat indirimlerinin ne kadar olacağı,inş çok fazla olur,heyecanla bekliyoruz indirimleri...

Core 2 Duo price cuts on the way
    By Justin Mann, TechSpot.com
    Published: January 8, 2007, 10:00 PM EST

Good news for those looking to upgrade to Core 2 Duo, the price cuts from Intel rumored about last month are almost here, and by the end of January will become apparent. With the additional revisions on the market, the price of the lower end Core 2s will be around $163 – a fantastic price for such a powerful CPU. Hopefully this will not only make building a desktop even cheaper, but also inspire AMD to drop prices as well.

• 1 ay içinde laptop almak istiyorum. bakalım fiyatlar ne kadar inecek 1000 $ lik limit var. O civarlarda iyi bişiler alabilsek bari...
  • çok fazla indirim beklemeyin,sonra hayal kırıklığına uğrarsınız,c2d 2.00ghz lik işlemci için en fazla 60-70$(+kdv)lik indirim olur,yani laptopların fiyatları bu kadar düşecek, tabi bence bu da çok iyi....
  • 1.66 fiyatına 2.0 alırdım.

Gerçi ha 2.0 ha 1.6 benim için fark yapmaz...
  • tamda asus f3jp almayı düşünürken böyle vicdansızlık yapılırmı bu topiği kim açtıysa kapatsın bende görmemiş gibi davranayım
  • varmı bir gelişme
  • indirim ocak sonu olacaktı ama bunun ülkemize yansıması şubat ortalarını bulur diye tahmın ediyorum
  • onu bekle bunu bekle nereye kadar. intel indirimi yapar, denirki bilmem kim indirim yapcakmış 15 gün daha bekleyelim. beklersin indirim olur tam alcakken 1 ay daha bekle yeni nesil işlemciler geliomuş faln bu böle uzar gider. teknolojiye veya kampanyalara yetişemessiniz arkadaşlar bu görünen bi gerçek...

bu arada herkes açılan topiklerden kahroluyor bence notebook-diz üstü bölümü tamamen kapansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

höyyt daha yeni notebook aldım

Geçmiş olsun...
  • Suan 3 tane indirim beklentisi olabileceğini dusunuyorum.

1 - Biri bu intelin fiyat indirimi...

2 - Diğeri bilindiği gibi vistali bilgisayarlarin cıkmasıyla elde kalan XP li makinaların elden cıkarılmak istenmesiyle oluşabilecek indirim beklentisi..

3 - Ve son olarak 4 çekirdekli işlemcilerin piyasaya girmesiyle cift cekirdeklilerde fiyat indirimimin beklenmesi. Bu secenek belki birinci secenekle bağlantılı olabilir...

Subat ayinin sonuna ve mart ayinda bu indirimler yaşanır gibi. Tabi bunda çok fazla indirim beklemenek gerek. 100 dolardan assaği inerse ne ala

O zamanlarda bi laptop alacağım ama yeni çıknalarda illaki aklim kalacak onlarinda fiyatlari inecek keske biraz daha bekleseydim diyecem.... hep böyle sürüp gidecek işte, herkez ayni durumda onun için çok fazla da önemsememk gerek yoksa insan kafayi yiyecek...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.