Bildirim
intel işlemciler hakkında yardımmm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tabi hocam
Umarim en az q6600 olur yoksa aşağısı kurtarmaz :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam valalhi gönül ister ki :D 775 pin son serilerinden olsun gelince görücez ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim pek intel ailesi ile ilğili bilgim ve seriler hakkında pek bilgim yok onun için konu açmak istedim -
intel pentium4 541 3.20 ghz
intel core2 duo e7400
intel pentium g2030
intel pentium e2140
intel pentium e5400
evet ustalar
biraz degil baya baya kahkaha attıracak işlemciler ama zaten başaka pcm var linux olarak kullanılacak bu makina kendimi geliştirmek amaçlı yani server gibi bişe ama öyle degil neyse
hangisi seçmeliyim sizce sanırsam e7400 veya e5400 burdakilerin eniyisi gibi duruyor sizce ? -
E7400 :)
ciddenmi ustam :))))
tamam ozm ben arkadaşa söyliyim e7400 ü getirsin -
Dene bakalım memnun kalcanmi :)
ustam şimdi fark ettimde g2030 lga 1155 miş performans farkı olurmu acaba ? yoksa 775 daha mı iyi olur -
İyide 775 anakarta 1155 takmayi nasıl yapacaksın
söyle soyliyim usta bende ilk başta 775 pin düşünyordum o vardı sonradan 1155 oldugunu farkettim eger g2030 iyi olursa onu yapıcam ana kart buldum ileride belki i serisini takrım iyi olmazmu ustam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun601 -- 11 Mayıs 2017; 22:38:9 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X