Şimdi Ara

Intel işlemcilerdeki kritik açık kapatılacak, performans %30 düşecek (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
493
Cevap
5
Favori
20.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutercim kullanıcısına yanıt
    10 kez test yapıp min ve max değerleri kullanmadan ortalama aldım. Hata olması pek mümkün değil.
  • 1080p de oyunlarda nasıl bir kayıp var acaba? Herkes render ya da iş için konuşmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu açıdan bakın olaya,Türkçe olarak.
  • woundedknee kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar izledim hocam doğru demiş donanımsal bir arızayı yazılım ile çözmek çok zor bu yüzden o sorunlu olan bölgeyi direk kapatmakta buldular buda performans kaybı yaşatıyor dendi
    şimdi sormak istediğim soru şu amd ryzen 2 leri 2018 in ortalarında satışa sunacak yeni ryzenler gelecek acaba üretim esnasında bu açık kapanarak mı üretilecek? en az amd etkilendi çünkü
    intel ise zaten 2018 in sonunda Ice Lake işlemcileri satışa sunacak bence bu fabrika hatasını üretirken kapatıp öyle satması gerekiyor + ek performans verecek birşey yapması lazım ki aradaki açık kapansın çünkü %20 çok küçük bir rakam değil amd daha iyi gibi duruyor şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celest

Sonuna kadar izledim hocam doğru demiş donanımsal bir arızayı yazılım ile çözmek çok zor bu yüzden o sorunlu olan bölgeyi direk kapatmakta buldular buda performans kaybı yaşatıyor dendi
    şimdi sormak istediğim soru şu amd ryzen 2 leri 2018 in ortalarında satışa sunacak yeni ryzenler gelecek acaba üretim esnasında bu açık kapanarak mı üretilecek? en az amd etkilendi çünkü
    intel ise zaten 2018 in sonunda Ice Lake işlemcileri satışa sunacak bence bu fabrika hatasını üretirken kapatıp öyle satması gerekiyor + ek performans verecek birşey yapması lazım ki aradaki açık kapansın çünkü %20 çok küçük bir rakam değil amd daha iyi gibi duruyor şu an

Amd;bugün ne kadar etkilendiyse çıkmasına az bir süre olan yeni seri Ryzen işlemcileri o kadar etkilenir.
    Tahminimce hazırdır zaten işlemciler,seri olarak stok oluşturuyorlardır ki 400 serisi anakartlar görüntülenmeye başladı.
    İşlemciler,Şubat ya da Mart ayında çıkacak.Amd ne kadar etkilendi ne oldu ne bitti,kendileri açıklarlar ama şu an rahat gözüküyorlar.
    Bu hafta yamalar yayınlanmaya devam eder,bu ayın sonunda durum tam olarak netleşir işlemci cephesinde...

• Güncelleştirmeleri yükledim assassins credd origin oynadım,sonra güncelleştirmeleri kaldırıp gene denedim fark göremedim.Msi 1080 ile
  • mutercim kullanıcısına yanıt
    Windows'un ilgili sürümünün çıkışı ile Intel CEO'sunun hisse satışı arasında çok kısa bir zaman aralığı var.
  • up layayım da yeni şeyler yazılır belki.
  • Hanımlar beyler bu olaydan anladığımı yazayım.

İntel işlemcilerde açık falan yok..

İntel işlemciyi hızlandırmak için illegal yola baş vurmuş bildiğin. İşlemci üzürindeki kullanıcı bilgilerine giden yolu açmış.
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Yıllardır hayal görüyorsun görmeye devam et. Ne aşkmış sizinkisi arkadaş raja kuduri olmasa amd hala akıcılıkta gerideydi. Sen tabi hissedecek gözlere sahip değilsen başka hadi yallah birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Sen onu bilmiyor musun; Intel'de performans düşmüşse, otomatikman güvenliği arttığındandır.

Alıntı çalışmıyordu diye paylaştım.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.