|
Intel, maliyet azaltımı için binlerce kişiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor
-
-
Berbat yönetimin derdini çalışanlar çekiyor. Yıllarca kuru kara odaklanıp sürekli temettü dağıttılar. Sıfır yatırım. Sonra Qualcomm, Apple Silicon, Nvidia coşarken öyle bakakalılarlar diye eleştirecektim ama daha Intel'i bile olmayan ülkede olduğumu hatırladım :/
-
Çip mi yarı iletken mi o ne ki zaten 5 tane babayiğit i zar zor olur olmaz diye diye bir ara getirip araba ürettirdik bir de Çip için milyar dolar harcayamaz bizim elit kesim. Keşke 5 babayiğit de Çip fabrikası için bulsalar ama zor
-
Daha inteli bile olmayan ülke derken derken, Almanya İtalya İngiltere Fransa Belçika vs.. hangi yüzden fazla ülkeyi kastediyorsun. Çip Ülkemizdede üretiliyor. Çip üretme derken gelişmiş çipleri diyorsan, onları üreten sadece birkaç ülke olduğunu, o dediğin firmaların bile Kore'ye Tayvana ürettirdiğini bilmeyen zavallı, sana yapay zeka alacam, böylece sende zeka sahibi olacaksın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu sorunu duyduğumdan beri Ağustos ortasında getirecekleri güncellemeye kadar pc açasım gelmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çin cpu konusunda çok yol kat etti, yakın zamanda intel ve amd ye ciddi rakip olurlar diye düşünüyorum. çinde üretilen cpu lar daha çok mobil cihazlar ve multimedya cihazlarında var. masa üstü versiyonlarını yaptılar mı bilmiyorum, ancak yapacaklarını düşünüyorum. intel bu mliyet düşürme konusuna iyi odaklanmalı. ama dikkat etsinde iyi mühendislerini çekik gözlülerin şirketlerine kaptırmasın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Berbat yönetimin derdini çalışanlar çekiyor. Yıllarca kuru kara odaklanıp sürekli temettü dağıttılar. Sıfır yatırım. Sonra Qualcomm, Apple Silicon, Nvidia coşarken öyle bakakalılarlar diye eleştirecektim ama daha Intel'i bile olmayan ülkede olduğumu hatırladım :/ |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X