Telefondan indirmiyorun zaten telefonda internet paketi var telefonu pc ye takıyorum bi program sayesinde pc yi nete bağlıyorum.ama şu anda tel den girdim...
eski veya yeni intelden şaşma
Galiba oyle ya intel AMD den daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: komando506
Galiba oyle ya intel AMD den daha iyi
kardeşim kaliteleri bence aynı sadece intel daha performanslı ve pahalı öğrenciler için değil amd ise daha ucuz ve intele göre daha az performans veriyor ama bu son senelerde amd geride kaldı baya intele bakarak performans yönünden ama bence amd x4 960 veya amd x6 1090 ile yapamacağın iş yok kardeşim
Benim amcamın oğlu 3-4 ay once yeni pc aldı 4 çekirdek 2,0 GHZ AMD işlemcisi var benim pc 5-6 senelik var ve çift çekirdek ama onun pc sine göre çok daha seri çalışıyor.Sonuna kadar İNtel :)
quote:
Orijinalden alıntı: komando506
Benim amcamın oğlu 3-4 ay once yeni pc aldı 4 çekirdek 2,0 GHZ AMD işlemcisi var benim pc 5-6 senelik var ve çift çekirdek ama onun pc sine göre çok daha seri çalışıyor.Sonuna kadar İNtel :)
kardeşim intel kötü demiyorum ben benim gibi öğrencilere pahalı olduğu için uymuyor laptop mu amcanın oğlunun bilgisayarı?
hayır masaüstü.onun pc si büyük oyunları kaldırır benimki kaldırmaz o yönden iyide.benim pc de mesela masaustunde bi şeye tıkladığında çokhızlı açılıyor istediğin kadar dosya aç hızını kaybetmiyor o yönden çok seviyorum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme