Şimdi Ara

intel n2600 mü amd c60 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar netbook almayı düşünüyorum n2600 mü yoksa c60 mı almalıyım farkları nedir bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: korn-ediz

Arkadaşlar netbook almayı düşünüyorum n2600 mü yoksa c60 mı almalıyım farkları nedir bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

Pek fark yok ufak oyun da oynarim diyorsan c60 al ama daha cok office filan ugrarim diyorsan atom n2600 alabilir cok fark uygun fiyatli olani alin asus yada samsung yeni kasali netbooklardan birini alablrsnz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korn-ediz

Teşekkürler.

bir de Türkçe konuşmayı becerebilseymişim daha hoş olucakmış ama anladıysanız ne mutlu bana
  • ben c-60 ile call of duty modern warfare 2 oynadım bence fena değil bi netbook için
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

ben c-60 ile call of duty modern warfare 2 oynadım bence fena değil bi netbook için

o oyunu oynatııyosa o alınabilir
  • c-60.ama bütçeni biraz arttırabilirsen e-350 daha iyi bir performans sunar.
  • bende bu ikisi arasında kalmıştım c-60 aldım memnunum.

n2600 performans c-60 grafik kalitesi sunar. performans olarakta öle çok bişi yok. n2600 genelde çift çekirdek ama sanalda 4GPUs olaraak görünür. AMD ise sanal işlemciye karşı olduğu için direk çift çekirdek olarak kullanırsın. n2600 de grafik kalitesi yüksek oyunlar sıkıntı yaşatır açamazsın c-60 işlemciye sahip olanlar genelde ATI Radeon HD 6290 ekran kartına sahip oluyorlar. bu grafik işlemciyle yüksek grafikli oyunların kalitesini düşürerek rahatlıkla oynayabilirsin (kaliteyi düşürme nedeni ekran kartından yada ram bellekten diil, işlemciden.)

ben kendi netbookumda pes12 nfs nin en son carbonu ve pro street i denedim sonuç tatmin edici. sonuçta elinizdekinin netbook olduğunu unutmayın. ben Acer Aspire ONE 722 alırken Vatan'daki görevli bu cihazı alcaksan oyun oynamayı düşünme bile demişti :)

• @BrtLVcL önclikle cevabın için teşkkür ederim bişey sorcam acer in office işi nasıl
  • office konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım yaşamamda heralde çünkü office 2010 yüklü gelio bu sıralar yenisi çıktı ama yenisinde ne özellikler var bilmiyorum sanırsam yeni office de de pek bi iş yok eskisine göre sadece win8 e uyum sağlaması için çıkarıldığını düşünüyorum. zaten office konusunda netbooklarda sıkıntı yaşaman çok saçma olur çünkü zaten tam anlamıyla olmasa da kısmen bu iş için var bu cihazlar. sunum slayt falan filan....

yani office konusunu düşnme bile.. başka merak ettiğin bişi varsa buralardayım :)
  • hakkat ya aspire 722 nin işlemcisi çok zayıf biraz daha iyi olsaydı... ama netbook işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrtLVcL

office konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım yaşamamda heralde çünkü office 2010 yüklü gelio bu sıralar yenisi çıktı ama yenisinde ne özellikler var bilmiyorum sanırsam yeni office de de pek bi iş yok eskisine göre sadece win8 e uyum sağlaması için çıkarıldığını düşünüyorum. zaten office konusunda netbooklarda sıkıntı yaşaman çok saçma olur çünkü zaten tam anlamıyla olmasa da kısmen bu iş için var bu cihazlar. sunum slayt falan filan....

yani office konusunu düşnme bile.. başka merak ettiğin bişi varsa buralardayım :)

öncelikle cevabın için teşekkürler şimdi bende 1 gb ramlı amd athlon 7750 x2 2.7 ve ati 2400 pro var pc şimdi bundan alırsam daha iyi perforans verir mi ? ram yükseltmesi ne kadar ve harici ekran kartı desteği varmı (ilerisi için) en az 2 en fazla 6 sene kullanacağım şimdiden teşekkürler

• vatanda yok neyse bir daha gelirse neyse yine de cevabın için teşekkürler edit: darty de buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just Smile and Wave -- 26 Eylül 2012; 22:04:35 >
  • max ram 4gb (ben bunu 2gb biliyodum ama 4gb mış)

netbooku kullanma amacını bilmiyorum o yüzden kaç yıl kullanacağına dair bişi söyleyemicem.
  • yanıtın içinb sağol
  • Atom D525'li ASUS 1215N bence. USB 3.0 portlarına sahip. Dahili Intel ekran kartının yanında 512 MB DDR3 harici Nvidia ION2 ekran kartı var.(Cod4 Modern Warfare'i normal ayarlarda rahat oynatabiliyor, oyunu bitirmiştim.) Maksimum 8 GB DDR3 Ram desteği. HDMI ve VGA görüntü portları. 12.1'' 1366x768 çözünürlüklü HD Led ekran..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baholi -- 30 Eylül 2012; 1:13:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.