Süper Pİ 10,958 sn. (inanmak isteyen turuncu yazıya tıklasın) Celeron 2,8 42 sn(198 fsb üstü için intalaşıyor ama galip gelemeyecek...) PD820 35 sn (daha giderdi ama vakit yoktu eli mahkum gidecekti...)
Sisteme biraz soft tweak yaparsan birde testi speed fan ve cpuZ acıkken yapyıysan fazla alman normal ama ben kötü bir deger görmedim zaten 511 lerin celerondan ayıranen büyük özelligi P4 diye satılması yoksa hiç bir farkı yok...
p4 2 .4 @ 3.7 ile 38 saniyede tamamlıyor 512 ram ile
bende o işlemciyle ekstra volt vermeden (2,8@4,1 ghz) 38 sn gördüm
quote:
Orjinalden alıntı: sessizciqlik
Voltaj vermeden bir işlemciyele 4100 Mhz görmek cok zor SS verebilrimisin. Eger CPU voltaj sekmesini ''auto''da bırakıp o.c yaptıktan sonra voltajsız diyorsanız bu yanlış çünkü ''auto''da kaldıgında gerekli olan voltajı anakart kendiliginden veriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: serhatiskodra
quote:
Orjinalden alıntı: sessizciqlik
Voltaj vermeden bir işlemciyele 4100 Mhz görmek cok zor SS verebilrimisin. Eger CPU voltaj sekmesini ''auto''da bırakıp o.c yaptıktan sonra voltajsız diyorsanız bu yanlış çünkü ''auto''da kaldıgında gerekli olan voltajı anakart kendiliginden veriyor.
Bnm 630 v sız 4.25 yapıyor
Baran voltaj kısmını aotu'damı yoksa 1,25 'de mi bırakıyorsun.İşelmcinin orjinal voltajında bırakıp o.c yapacaksın auto'da bırakırsan dedigim gibi anakart kendi veriyor gerilimi. Birde senin işlemci yapar sen cok şanslısın ramler gibi Micron D9 he
Olum sende bızı ıyıce saf vatandas yaptın ha :D
tabıkı 1.38 olarak ayarlıyorum bıos tan kı fazla ısınmazsın:D gunluk kullanıyorum bu degerlerde ama ımza dıkkatını cektıyse pazartesıden ıtıbaren e6600 tıme:D
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
tabıkı 1.38 olarak ayarlıyorum bıos tan kı fazla ısınmazsın:D gunluk kullanıyorum bu degerlerde ama ımza dıkkatını cektıyse pazartesıden ıtıbaren e6600 tıme:D
Aaaaa hiç olur mu baran takıldım sana yanlış anlama -------------------------------------------------------------------- Hacı hayırlı olsun ne diyelim güle güle kullan sorunsuz iyi günlerde... Ama imza rengini degiştirde imzanda degişiklik oldugu ortaya cıksın renk aynıya pek dikkatimi cekmedi
quote:
Baran MSN MSN diye bagırıyorsun bana eee nerdesin ?
gıremıyom msn noldu yaaa :(
quote:
gıremıyom msn noldu yaaa :(
Kesin yenge hacklemiştir başka kızlarla konusuyormu diye. Tamam baranım ben beklerim ama 1 saat kadar dışarıda işim var. İmza mükemmel olmus hem yazısı hemde içindekiler tekrar güle güle kullan hayırlı olsun...
serhat benim imzam nasıl olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
serhat benim imzam nasıl olmuş
Caner seninkide cok güzel olmus artık bol o.c lihemde stabil günler... Güle güle kullan sistemini imza harbi cok beyendim güle güle kullan...
arkadaşlar ben o/c'u windows şişmiş halde iken yaptım acaba bunun etkisi olmuş mudur?? olmuşsa ne kadar olmuştur
çok büyük bi etkisi olduğunu zannetmiyorum
bendede 511 2.8 var lga 775 volt 1.5 - 1.6 la bunu fsb 533 den 804 cıkdım yani 4019 GHZ :- )
ama söyle sorun var masa ustunde hiç bişey olmuyor yani internete gır yada masa ustunde calısın milmem ne yap ama test ederken veya oyuna girerken hatta oyuna girip oynarsan res atıyor bazılardada gönderme hatası veriyor ve 3700 dede sorunsuz calısıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme