Şimdi Ara

İntel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar işlemcim İntel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz ve bunu 3 Ghz ye çıkarmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Anakartım: Gıgabyte 945 GCM-S2L

Ram:2 GB Ddr 2 667Mhz

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrul420

Evet arkadaşlar işlemcim İntel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz ve bunu 3 Ghz ye çıkarmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkürler.

dostum bende e5400 var 2.7 ghz ve 3.5 gzh yaptım. bilgisayar açılırken delete tuşuna devamlı bas. mavi ekran gelicek biraz araştırırsan eğer bulması çok basit .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destan47

quote:

Evet arkadaşlar işlemcim İntel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz ve bunu 3 Ghz ye çıkarmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkürler.

dostum bende e5400 var 2.7 ghz ve 3.5 gzh yaptım. bilgisayar açılırken delete tuşuna devamlı bas. mavi ekran gelicek biraz araştırırsan eğer bulması çok basit .

Kardeşim çok araştırdım fakat bu işlemciye uygun değerleri bulamadım..
  • aynı işlemciden bendede var yapman gereken çok basit pc açarket delete tuşuna bas daha sonra cpu control seçenegğini görüceksin biosun foxconnsa eğer orta cpu clock speed cpu speed şecenekleri var eğer bu güne kadar overclock yapmadıysan işlemcine değerlerin 200 e 100 default da çalışıyordur şimdi en hassas kısım default seçenekten manuel seçeneğine geliceksin daha sonra step 1 step 2 step 3 seçenekleri var önce bunları uygula daha sonra iyi bir sogutucuya sahip isen 276 ya kaçar çıktım ben çarpan 11 276*11 ortalama 3003 gibi bi değer çıkar hadi kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirpower1

aynı işlemciden bendede var yapman gereken çok basit pc açarket delete tuşuna bas daha sonra cpu control seçenegğini görüceksin biosun foxconnsa eğer orta cpu clock speed cpu speed şecenekleri var eğer bu güne kadar overclock yapmadıysan işlemcine değerlerin 200 e 100 default da çalışıyordur şimdi en hassas kısım default seçenekten manuel seçeneğine geliceksin daha sonra step 1 step 2 step 3 seçenekleri var önce bunları uygula daha sonra iyi bir sogutucuya sahip isen 276 ya kaçar çıktım ben çarpan 11 276*11 ortalama 3003 gibi bi değer çıkar hadi kolay gelsin

Kaç volta ayarladın kardeşim alttan ?
  • tugrul420 kullanıcısına yanıt
    oc yaptınmı yaptıysan banada yardımcı olurmusun işlemciler aynı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sirpower1

aynı işlemciden bendede var yapman gereken çok basit pc açarket delete tuşuna bas daha sonra cpu control seçenegğini görüceksin biosun foxconnsa eğer orta cpu clock speed cpu speed şecenekleri var eğer bu güne kadar overclock yapmadıysan işlemcine değerlerin 200 e 100 default da çalışıyordur şimdi en hassas kısım default seçenekten manuel seçeneğine geliceksin daha sonra step 1 step 2 step 3 seçenekleri var önce bunları uygula daha sonra iyi bir sogutucuya sahip isen 276 ya kaçar çıktım ben çarpan 11 276*11 ortalama 3003 gibi bi değer çıkar hadi kolay gelsin

Kaç volta ayarladın kardeşim alttan ?

bendede aynı işlemciden var kaça kadar çıkabildin.sm=evillol.gif]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi akşamlar bendede bu işlemcinin olduğu bir pc var
    yeni bir ekran kartı olarak 750 ti yada hd 7850 takmayı düşünüyorum
    acaba bu kartları oc yapmadan ne kadar besler yada yaptıktan sonra ne kadar besler
  • çakır_16 Ç kullanıcısına yanıt
    Her türlü darboğaz yapar kanımca
  • Merhaba arkaşdaşlar bendede aynı işlemci var bende overlock yaptım işlemciye hızını 2.97 ghz ye aşırttım hiç bir sıkıntı olmuyor.
    Voltaj ayarı yapmana da gerek otomatikte kalsın işlemci boştayken 45-50 derece tam performansta 65-70 derece oluyor sağlam bir fanla bu dahada düşürülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir250

Merhaba arkaşdaşlar bendede aynı işlemci var bende overlock yaptım işlemciye hızını 2.97 ghz ye aşırttım hiç bir sıkıntı olmuyor.
    Voltaj ayarı yapmana da gerek otomatikte kalsın işlemci boştayken 45-50 derece tam performansta 65-70 derece oluyor sağlam bir fanla bu dahada düşürülebilir.

konu hort yapmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.