Şimdi Ara

Intel Pentium G3258 (20.YIL ÖZEL) VS İNTEL İ5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 600 liralik intel islmciyle 200 liralik yine ayni markanin islemcisini nasil ayni kefeye koyuyorsunuz? Ozellikle beklenen Gta V gibi bir oyunda ( daha cikmadi ama dusuk ozellik istenilecegi hic beklenmiyor )

G3258 fiyatina gore tum islemcilere gore daha yuksek performans gosterebilir ki gosteriyoda o.c. ile icinden bir canavar cikiyor oda dogru ama i5 stock haliyle bir canavar ve G3258 e istediginiz kadar o.c. yapin bir i5 4460 edemez yanasamaz bile.

Arkadasim ozellikle oyun icin toplucaksan butcede dusukse en iyisi temiz 2. El parcalar ayarlamak ve acele etmemek temiz garantili urunleri bulana kadar yavas yavas topla bilgisayarini daha memnun kalirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten kendisi 2 çekirdekli bir işlemci olduğu için gelecek nesil oyunlarda muhtemelen sistem gereksinimlerini karşılamayacaktır. Çünkü artık çoğu firma 4 çekirdeği standart alıyor. Maddi durumum yok diyorsan i3 4160 veya AMD 6300lere yönelebilirsin.
  • ben aldım g3258 h81 anakartla bile deli gibi o.c oluyor 4,5 ghzde bios acılıyor ama windows açılmıyor.o.c potansiyeli çok iyi ama ömrü kısa g3258 in.bf3 falan oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergenakman

ben aldım g3258 h81 anakartla bile deli gibi o.c oluyor 4,5 ghzde bios acılıyor ama windows açılmıyor.o.c potansiyeli çok iyi ama ömrü kısa g3258 in.bf3 falan oynatıyor.

maksat oynatmaksa 10-20fps ile e7400 de oynatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

İ5 ve i7 yerine Efsane G3258 yine sahalarda

Neden böyle düşünüyorsunuz anlamadım. Ben g3258 ile battlefield 4ü ultradan aşağı oynamadım. Ekran kartım R9 285 oc idi ama. Hatta 4 gb ram ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem2014

quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

İ5 ve i7 yerine Efsane G3258 yine sahalarda

Neden böyle düşünüyorsunuz anlamadım. Ben g3258 ile battlefield 4ü ultradan aşağı oynamadım. Ekran kartım R9 285 oc idi ama. Hatta 4 gb ram ile.

Hangi çözünürlükte Kaç fps veriyor ? herkesin kendi bütçesidir saygı duyarım ama bir dönem işlemci bölümünde 10 konu açılıyorsa 5 tanesi g3258'di i7 ile kıyaslayanmı ararsın titan x ile sorunsuz çalışıyor diyenimi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.