arkadaşlar overclock hakkında tek bildigim hız aşırtma oldugu işlemcim 2.9GHZ 3MB overclockla 3.0ghz ye açabilirmiyiz ?
quote:Orijinalden alıntı: KriegerDesSystem arkadaşlar overclock hakkında tek bildigim hız aşırtma oldugu işlemcim 2.9GHZ 3MB overclockla 3.0ghz ye açabilirmiyiz ? hocam o işlemcinin windows 7 derecelendirme puanı kaç onboard un da puanını söylersen sevinirim
quote:Orijinalden alıntı: king52 pro quote:Orijinalden alıntı: KriegerDesSystem arkadaşlar overclock hakkında tek bildigim hız aşırtma oldugu işlemcim 2.9GHZ 3MB overclockla 3.0ghz ye açabilirmiyiz ? hocam o işlemcinin windows 7 derecelendirme puanı kaç onboard un da puanını söylersen sevinirim İşlemci : 6.7 Bellek(RAM) : 7.2 Grafikler : 7.3 Oyun Grafikleri : 7.3 Birincil Sabit Disk : 5.9
ben i3 3220 ve h77 chipset kullanıyorum 1mhz bile arttırmama izin vermiyor anakartın o/c desteklemesi lazım
quote:Orijinalden alıntı: KriegerDesSystem quote:Orijinalden alıntı: king52 pro quote:Orijinalden alıntı: KriegerDesSystem arkadaşlar overclock hakkında tek bildigim hız aşırtma oldugu işlemcim 2.9GHZ 3MB overclockla 3.0ghz ye açabilirmiyiz ? hocam o işlemcinin windows 7 derecelendirme puanı kaç onboard un da puanını söylersen sevinirim İşlemci : 6.7 Bellek(RAM) : 7.2 Grafikler : 7.3 Oyun Grafikleri : 7.3 Birincil Sabit Disk : 5.9 iyi puan alıyo bnde geçen hafta aldım aynı işlemcidden biraz oc ile 7 puan alır
quote:Orijinalden alıntı: KriegerDesSystem quote:Orijinalden alıntı: king52 pro quote:Orijinalden alıntı: KriegerDesSystem arkadaşlar overclock hakkında tek bildigim hız aşırtma oldugu işlemcim 2.9GHZ 3MB overclockla 3.0ghz ye açabilirmiyiz ? hocam o işlemcinin windows 7 derecelendirme puanı kaç onboard un da puanını söylersen sevinirim İşlemci : 6.7 Bellek(RAM) : 7.2 Grafikler : 7.3 Oyun Grafikleri : 7.3 Birincil Sabit Disk : 5.9 o nasıl bi onboard ekran kartı ya 7.3 almış. bendeki harici ekran kartı 6.7 alyo
quote:Orijinalden alıntı: king52 pro quote:Orijinalden alıntı: KriegerDesSystem quote:Orijinalden alıntı: king52 pro quote:Orijinalden alıntı: KriegerDesSystem arkadaşlar overclock hakkında tek bildigim hız aşırtma oldugu işlemcim 2.9GHZ 3MB overclockla 3.0ghz ye açabilirmiyiz ? hocam o işlemcinin windows 7 derecelendirme puanı kaç onboard un da puanını söylersen sevinirim İşlemci : 6.7 Bellek(RAM) : 7.2 Grafikler : 7.3 Oyun Grafikleri : 7.3 Birincil Sabit Disk : 5.9 iyi puan alıyo bnde geçen hafta aldım aynı işlemcidden biraz oc ile 7 puan alır hocam resimli anlatım yaparmisiniz anakartım Asus P8B-M LX SERİES
quote:Orijinalden alıntı: KriegerDesSystem quote:Orijinalden alıntı: king52 pro quote:Orijinalden alıntı: KriegerDesSystem quote:Orijinalden alıntı: king52 pro quote:Orijinalden alıntı: KriegerDesSystem arkadaşlar overclock hakkında tek bildigim hız aşırtma oldugu işlemcim 2.9GHZ 3MB overclockla 3.0ghz ye açabilirmiyiz ? hocam o işlemcinin windows 7 derecelendirme puanı kaç onboard un da puanını söylersen sevinirim İşlemci : 6.7 Bellek(RAM) : 7.2 Grafikler : 7.3 Oyun Grafikleri : 7.3 Birincil Sabit Disk : 5.9 iyi puan alıyo bnde geçen hafta aldım aynı işlemcidden biraz oc ile 7 puan alır hocam resimli anlatım yaparmisiniz anakartım Asus P8B-M LX SERİES asus bilmiyorum hocam msi vr bnde