Şimdi Ara

.:: İntel Reeder A10iQ Hakkında ::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Haftasonu Teknosa'dan 549 TL'ye Reeder A10iQ Aldım İyi Hoş Cihaz Hızlı Oyun Performansı Güzel, Fakat Wifi Sıkıntısı Var Galiba Çözemedim Adsl'in üstüne koysamda ancak 2 diş Çekiyor, Birde Bluetooth İle Dosya Göndermeye Çalıştım Fakat Onuda Başaramadım :/

- Reeder A10iQ Alıpta Bu Sorunları Olan Varmı?
    - Varsa Çözüm Nedir?

Cevaplarınızı Bekliyorum Şimdiden Herkese Teşekkürler...

• bered21 B kullanıcısına yanıt
    Teknik servise danıştınız mı hocam ? Ben de farklı bir model de olsa Reeder kullanıcısıyım A10iQ modelinde böyle bir sorun görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Teknik servise danıştınız mı hocam ? Ben de farklı bir model de olsa Reeder kullanıcısıyım A10iQ modelinde böyle bir sorun görmedim

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum, servis sağlayıcınız ile görüşün sorununuzu muhakkak çözecektirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabbyCat -- 11 Aralık 2014; 1:47:46 >
  • bered21 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ürününüzün seri numarasini özel mesaj olarak yazabilir misiniz?

Tesekkurler.
  • kardeşim ilk önce google playden Wi-Fi Analyzer indir sinyal metreyi seçip ağa bağlan ağın -60db nin altına inmemesi gerekmektedir. Eğer iniyorsa şöyle yap.

-Tabletini Fabrika ayarlarına geri döndür. (ayarlardan yedekle / sıfırla)

-GooglePlay'den Wi-Fi Signal Booster uygulamasını indir ve Wi-Fi ağınına bağlıyken çalıştır.

-bazen modem ve kablosuz alıcı arasında uyumsuzluklar oluyor. Modemin marka ve modelini firmaya e mail at onlar sorununla ilgilenirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolid -- 11 Aralık 2014; 8:21:14 >
  • bu tabletin garantisi var mı
  • ben n11 den sipariş ettirdim bozulursa geri garantiye alırlarmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.