Şimdi Ara

Intel Skylake Core i5 ve RX470 Nitro+ 8G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Intel Skylake Core i5 ve RX470 Nitro+ 8G

Topladığım sistem bu. Bir sorun çıkar mı? Yüksek performans alır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Bozkurt -- 20 Ağustos 2016; 14:17:40 >

• Yok mu kimse?
  • işlemciyi i5 6500 alırsanız daha iyi olur, belleği tek modül 16gb almaktansa 2x8gb almanız daha verimli olur, hdd'yi seagate yerine wd blue almanızı tavsiye ederim. onun dışında sistem fena durmuyor, ssd de eklerseniz tadından yenmez.
  • Güzel sistem olmuş. Ekran kartı 8gb bu arada.
  • skylake işlemcilerde stock sogutucu yok diye biliyorum bide işlemci fan alman gerekebilir ayrıca böyle sisteme ssd olmazsa olmaz ucuzundan 120 gb bi ssd eklersen baya iyi olur
  • 6500 de stok soğutucu var sonu k ile biten işlemcilerde stok soğutucu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 007messi kullanıcısına yanıt
    Şimdi benim alacağım bu işlemcide stok soğutucu yok mu? Almalı mıyım? Ayrıca SSD sonradan alsam sıkıntı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Bozkurt -- 20 Ağustos 2016; 14:19:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

işlemciyi i5 6500 alırsanız daha iyi olur, belleği tek modül 16gb almaktansa 2x8gb almanız daha verimli olur, hdd'yi seagate yerine wd blue almanızı tavsiye ederim. onun dışında sistem fena durmuyor, ssd de eklerseniz tadından yenmez.

Dedikleriniz olunca biraz fiyat artıyor gibi. Bütçe 2500. Sorun çıkar mı ki böyle?
  • Bu haliyle de alınabilir. Güzel sistem.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sorun çıkmaması lazım, aşırı takıntılı insanım. Tüm hevesim kaçar bir anda. Sıkıntı çıkmaz değil mi? Oyunlarda performans nasıl olur? Sonradan pişman olmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.