Şimdi Ara

Intel Xeon E5 2620 V2 Işlemci ve 16GB ECC RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s2011 AMD / Intel #Intel İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Intel Xeon E5 2620 V2 Işlemci ve 16GB ECC RAM
    Merhaba,

Ürün upgrade için alınmış ve kullanılmadan rafa kaldırılmıştır. Uzun süredir bende, proje vs.. lazım olur diye saklıyordum fakat artık satmaya karar verdim. 12 bir CPU dur, X79 anakartlarda çalışır. Yanında aynı şekilde alınan 16GB da ECC ram bulunmaktadır. Ayrı ayrı yada set olarak satılıktır.

CPU:650TL
    RAM:550TL
    SET OLARAK:1150TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Ümraniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam, o CPU'nun piyasasını bilmiyorum, ama 550 yazdığınız RAM'lerin piyasası 200. Yani adedi 100 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gobl1n kullanıcısına yanıt
    Fiyat yorumlarını yaparken link vs.. verirseniz, Ona göre gerekirse fiyat revizesi düşünebilirim.

Burada örnek var. Server da kullanılmış 1333mhz liği bu fiyatta olduğu düşünülürse, benim kullanılmamış memory lerin fiyatı gayet normal

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-sunucu-server-samsung-8gb-ddr3-1333mhz-ecc-cl9-sdram-ram-583590217/detay

• Elanorth kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben cepten 10600 gibi gördüm. Pek fazla fark etmez. Bu RAM'lerden elimden çok fazla geçti. İtimat edebilirsiniz. Bir örnek:
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-sunucu-server-hynix-8gb-pc3l-12800r-ecc-ram-501287816/detay
  • gobl1n kullanıcısına yanıt
    Fiyatı değiştirecek bir durum görmüyorum. Chip farklı, marka farklı.. Kullanılmamış ve aynı marka örnek bulursam ben revize ederim. Zaten 100 liraya satacağıma ben anakart alıp kullanırım. İlginize teşekkürler.

• ram lg logosuna yakın kısmında sorun var gibi yanık isi olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psychopatia kullanıcısına yanıt
    Toz lekesi dostum. Öyle o derece yanık bir cihazın çalışması imkansız zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CPU hangi işlemcinin dengidir ?
  • UNXP7SS kullanıcısına yanıt
    PM ile cevaplandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Elanorth

PM ile cevaplandı
    Elanorth Binbaşı 4770K dan daha fazla performans verir.https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=137929030

TŞKLR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.