Şimdi Ara

Intel® Xeon® Processor W3550 ile i7 arasındaki fark? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheStarBox

quote:

Orijinalden alıntı: Battle With The Enemy

quote:

ya kararımı amd yönünde verdim.
    Amd fx8320 3.5ghz 8 çekirdekli işlemci alacağım birde buna uygun bi anakart 200 tl civarlarında.

Gigabyte 990XA-UD3'ü öneririm. Amd Fx 8350 alabilirseniz daha iyi olur

neden Gigabyte 990XA-UD3?ondan hem daha ucuz hemde daha kaliteli anakartlarvar?(örneğin:ASUS M5A97 R2.0)
    ayrıca vatan a gittiğimde malesef bana amd fx8350 nin bulunmadığını söylemişlerdi geçen gün.
    yoksa aralarında 40-50 tl bi fark var.bide bişey soracağım.karşılaştırma yaptığımızda fx8320 ve fx8350 arasındaki tek fark 0.5ghz değilmi?
    sizce vereceğim 50 tl 0.5ghz lik bir artışa değermi?

sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bu arada

ASUS M5A97 R2.0 daha iyi bir anakart değil,970 chipsete sahip.Arada zaten 20-30 lira gibi bir fark olması lazım indirimde.

Amd Fx 8350 ve 8320 arasında fark sadece 0.5 GHz'den ibaret değil.Amd 4 GHz'de stabil çalışamayan işlemcileri 3.5 Ghz'ye çekip satışa sunuyor gibi bir şey söz konusu.(125 Watt'da).Bu da overclock kapasitesini etkiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba ben bugun ilk defa bu Intel® Xeon® Processor W3550 adlı işlemciyi gördüm ve fiyatı uygun geldi satcıı arkadaş bana bunun i7 kapasitesinde bir işlemci olduğunu ve boşuna i7ye para vermemem gerektiğini söyledi.
    sizce nasıl bir işlemci?

Intel Xeon Processor W3550 Performance:
    Performance:
    3DMark CPU Score: 6430
    3DMark Ranking: 1. See full list
    Popularity Ranking:
    262. Show popularity trend
    Lowest Price: N/A
    Socket: LGA1156
    TDP: 130W
    P3mark: 49 3DMarks / W

Intel Core i7-950 Processor Performance:
    Performance:
    3DMark CPU Score: 6460
    3DMark Ranking: 25. See full list
    Popularity Ranking:
    15. Show popularity trend
    Lowest Price: $129
    Socket: LGA1366
    TDP: 130W
    P3mark: 50 3DMarks / W

skorları şu şekilde.
    sizce hangisi?

birde ayrıca Intel Xeon Processor W3550 Performance: için hangi anakart ı önerirsiniz(fiyatı 200 tl yi geçmesin)

6100 ikisindende daha iyi

• OnTEC kullanıcısına yanıt
    bilmeden sallamayalım xenon 771 modelleri 775 pin anakartlarda modlayarak çalışıyor. 36 dolar
    g31 p35 p45 anakartlarda çalışıyor. insanların kafasını karıştırtmayın,yanıltmayın
  • 1366 socket xeonlar da hiç bir moda gerek olmadan x58 anakartlarda çalışır. Yakın bir zamanda x5650'ye geçmeyi planlıyorum ben de. 6 core - 12 thread ve iyi bir anakartta 4.5ghz hızlarında stabil çalışabilen bir işlemci. Şu an kullandığım ud5 rev 2.0 da bu iş için oldukça iyi bir anakart.
  • nerdeyse 3 senelik hort yapmışsınız :D fx8350 almıştım ozaman 6 ay öncede yeni kasa topladım onada fx9370 aldım ama 9370 i satıp 4770k falan almayı düşünüyorum üstüne para koyup.
  • quote:

nerdeyse 3 senelik hort yapmışsınız :D fx8350 almıştım ozaman 6 ay öncede yeni kasa topladım onada fx9370 aldım ama 9370 i satıp 4770k falan almayı düşünüyorum üstüne para koyup.

Üstteki arkadaş hortlatmış ben de olan oldu diye konuda yanlış olarak verilmiş birkaç bilgiyi düzelteyim dedim. İşin ilginci bazıları "+" almış, tabii ki eksiyi bastım onlara
  • Darcyn kullanıcısına yanıt
    + basmak - eksi basmak çocuk işi. oyun mu oynuyosunuz burda. burası çocuk parkı değil.sizi kınıyorum.
    derhal forumu terkedin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.