Şimdi Ara

Intelin Türkiye servisi var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
5.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 14 gündür serviste işlemcim hicbir türlü bilgi alamıyorum ne intelden ne vatandan sürekli aynı şeyler söyleniyor işlemciniz yetkili servis kontrolünde deniliyor sizinki toplam 30 gün yollamayla onlara ulaşmasıyla beraber yoksa ulaştıktan sonra servise ulaştıktan 30 gün sonra mi geldi koskaca intelin stogun da i7 7700k olmaması da çok garip anlam veremiyorum nereden bilgi alabilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok5151

14 gündür serviste işlemcim hicbir türlü bilgi alamıyorum ne intelden ne vatandan sürekli aynı şeyler söyleniyor işlemciniz yetkili servis kontrolünde deniliyor sizinki toplam 30 gün yollamayla onlara ulaşmasıyla beraber yoksa ulaştıktan sonra servise ulaştıktan 30 gün sonra mi geldi koskaca intelin stogun da i7 7700k olmaması da çok garip anlam veremiyorum nereden bilgi alabilirim acaba ?
    yolladıktan sonra 30 gün bekledim. ellerinde olmayabilir çünkü ben yolladığımda i7 7700k ozaman seri üretimdeydi ve en çok satan i7 işlemciydi ona rağmen ellerinde yoktu.
  • 20 gün servis süresini geçti mi peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok5151

20 gün servis süresini geçti mi peki ?
    servis süresi olarak sayılmaz galiba. çünkü zaten direk değişim kabul edildi. sadece stoklarına girmesini bekledim 1 ay.
  • Benimkide direk değişim oldu stoklarında yok 14 gün oldu

• supporttickets.intel.com
    Warranty Information
    https://supporttickets.intel.com/warrantyinfo?lang=en-US

intelin bu sitesinde bi üyelik oluşturup işlemcinizin gerekli bilgilerini girip İngilizce kısaca sorunuzdan bahsedip bilet açarsanız DHL kapınıza gelip arızalı işlemcinizi alır 10-15 gün sonra gelip yeni işlemcinizi teslim eder.

• Bir önceki 9900k işlemcimde arıza yaşamıştım, ben direkt distribütör firma olan index bilgisayara gönderdim,
    stoklarımızda yok servis raporumuzla birlikte aldığınız yerle görüşün para iadenizi gerçekleştirsinler dediler.
    Ben de baktım işlemcinin fiyat düşmüş direkt para iadesi istedim ve iade yapıldı 1 hafta içinde.
    Toplamda 1.5-2 hafta işlemcisiz kaldım malesef. Para iadesini alıp çok daha ucuza tekrardan aynısından aldım.
    Yurtdışıyla falan uğraşmanıza gerek yok açıkcası, işlemcilerde tamir diye bir olay yok. Arızalanınca sıfırı veriliyor
    veya para iadesi yapılıyor stok durumuna göre.
    İşlemcileriniz uzun ömürlü olsun istiyorsanız kesinlikle voltajı anakartın yönetimine bırakmayın, manuel girip intel'in
    o model için belirttiği referans voltaja düşürün. Hem ısı düşecektir hem de işlemci daha az yıpranacaktır.
    Anakartlar malesef bol keseden voltaj veriyor.

• Valla dün siteye girdim 17 gün olmuştu baktım servis dönüşü testte yazıyodu vatan bilgisayarı direk aradım islemcim gelmiş vatan merkezdeymiş sadece niğde vatana gelmesini bekleyecem

• Zahid bey sizinle iletişime geçmek istiyorum yarıma ihtiyacım varda sercanatay659@gmail.com a mail atarmısın rica etsem

• quote:

Orijinalden alıntı: SecoTR

Zahid bey sizinle iletişime geçmek istiyorum yarıma ihtiyacım varda sercanatay659@gmail.com a mail atarmısın rica etsem
    Bütün konuyu okuduktan sonra sorununuzu çözemediyseniz buradan yazın, bildiğim bir şey varsa yardımcı olurum. Yoksa başkaları da yardımcı olabilir.
  • Ben intele tam olarak nasıl bir destek mesajı atmam gerektiği hakkında bilgi alıcaktımda

• quote:

Orijinalden alıntı: SecoTR

Ben intele tam olarak nasıl bir destek mesajı atmam gerektiği hakkında bilgi alıcaktımda
    Konuda bunun cevabını vermişim zaten. Türkçe olarak sorununuzu yazmanız yeterli. Sorununuz neyse onu yazın. PC açılmıyor bile yazsanız onlar zaten yönlendiriyor ne yapmanız gerektiğine dair.
  • anladım teşekkür ederim problem olursa sizden buraya tekrar yazarım
  • elimde 8600k var ingiltere çıkışlı arıza verdi oc felan yapılmadı fatura yok. intelin sitesinde garanti var gösteriyor. faturasız garantiye girer mi izlenecek yol nedir.
  • acaba bende işlemcimi yollasammı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.