Bildirim
intenet explorer&mozilla
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Direk Internet Explorer 7 Beta 3 indir bence.Uğraşma böyle birşey ile.IE 7 Beta 3'te var bu özellik.Artı birşey kurman gerekmiyor.
-
peki sp2 olmadan çalışırmı??bi de program nası çok hatalı filan deiğildir inşallah -
firefox forever -
quote:
Orjinalden alıntı: Aytek
peki sp2 olmadan çalışırmı??bi de program nası çok hatalı filan deiğildir inşallah
Yok Beta 3 sürümü gerçekten iyi olmuş.Baya hata giderilmiş ve güvenlik açıkları kapatılmış.Kurmak için SP2 gerekiyor sanırım.
-
Sp2 kurmak istemiyorsan avant browseri kur. -
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
quote:
peki sp2 olmadan çalışırmı??bi de program nası çok hatalı filan deiğildir inşallah
Yok Beta 3 sürümü gerçekten iyi olmuş.Baya hata giderilmiş ve güvenlik açıkları kapatılmış.Kurmak için SP2 gerekiyor sanırım.
Evet katılıyorum beta3 gerçekten iyi olmuş.Service pack 2 gerekiyo
-
firefox iyi falan diyosunuzda ben mynete girdiğimde hiç bi linke giremiyorum o firefoxla.Bunun çözümünü bilen varsa söyleyiversin. -
İe7 için sp-2 gerekiyor hatta nerdeyse herşey için sp-2 gerekir...
Firefoxu tavsiye etmem hiç Çok ram yer...
Ben şu anda opera kullanıyorum ve gayet memnunum sanada kullanmanı tavsiye ederim.. -
quote:
arkadaşlar internet explorer üzerine kuraulan bi program internet explorerın mozilla gibi sekmelere sahip olmasını sağlıyormuş.bu programın adı ne acaba
BAhsettiğim Programın ismi Maxthon Türkçe desteğide var.http://www.maxthon.com/ eskiden myie32 diye geçiyordu ismi.
Firefox bir süre sonra çok fazla ram yemeye başlıyor. Internet explorer / beta 3 oldukça güzel fakat pencere saysı çoğaldığında ve Flash çalıştırken biraz ram sıkıntısı yaratıyor. Firefox kadar değil yinede. Opera baya bir hızlı ama bazı bankacılık siteleri vs çalışmayabiliyor.
-
quote:
Orjinalden alıntı: crazy frog
İe7 için sp-2 gerekiyor hatta nerdeyse herşey için sp-2 gerekir...
Firefoxu tavsiye etmem hiç Çok ram yer...
Ben şu anda opera kullanıyorum ve gayet memnunum sanada kullanmanı tavsiye ederim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X