2010 yılından kalma bir sürü hdd var "donanımla kaldır" diyerek sadece pc de kullanıldı, çalışma saati 300 500 saatlerde :) o kadar az kullanıldı,şuan bad sector veriyor, yaşadım ki söylüyorum, biz de biliyoruz bu aletlerin tvye vs takılmayacağını, sallanmadan taşınacağını, tozdan uzak tutulacağını vs. rahat olun, sadece şanslısınız hepsi bu, ben tecrübelerimden dolayı önermem alan güle güle kullansın umarım şans ondan yana olur ve verilerini kaybetmez, < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 11 Ağustos 2021; 11:37:54 > |
Intenso 5TB USB 3.0 Hdd 749TL HB (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fiyat artmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
999 - 50 oluyor evet. 2 gündür fiyat hatası mıydı acaba? Bir tane 749'dan sabah saatlerinde kaptım, kargo hareketine başladı bile. Hayırlısı bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 11 Ağustos 2021; 18:15:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING999 - 50 oluyor evet. 2 gündür fiyat hatası mıydı acaba? Bir tane 749'dan sabah saatlerinde kaptım, kargo hareketine başladı bile. Hayırlısı bakalım.
Benimki kargoya verildi, ing kart indirimiyle 724 TL ye geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün 799 TL idi. İndirimle 749a geliyordu
Merak eden arkadaslar icin bana gelen urunun icinde WDC WD50NPZZ-00A9JT0 model harddisk var ve formatli kapasitesi 4.54tb . Tabi icindeki disk modeli partisine, uretim tarihine gore degisiklik gosterebilir.
-
harddisk sökülebiliyor mu? birleşik mi?
-
-
Sökerek sahip oldun sanırım bilgiye.
Herhangi bir program ile USB3 kontrolcüsü harici bu bilgiye ulaşabilir miyiz?
-
hwinfo yeterliymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 14 Ağustos 2021; 15:17:37 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 14 Ağustos 2021; 15:25:58 > -
-
Alanlara tekrar hayırlı olsun.
-
Diski ext4 ' e çevirdiğim süreçte max 56C
-
Cihaz güvenle çıkar dedikten sonra ışığı sönüyor. aklınızda bulunsun. Sönmesini bekleyin ve bağlantılarını sökün.
-
Çok ilginç... fırsatı ben paylaştım, olumsuz bir kaç yorumu görünce siparişi iptal ettim. Ama keşke iptal etmeseymişim
Alanlara hayırlı olsun. Güzel günlerde kullansınlar
USB3 porta taktığınızda Mavi
USB2 porta taktığınızda Yeşil led olarak durum göstergesi aktif oluyor.
-
İçinden wd çıkıyor diye daha sonra indirim olursa internal kullanmak için düşünecektim ama 8 mb önbellek nedir mübarekler, depo için zaten tercih etmeyecegimi söylemiştim, internalde de pek işe yarar durmuyor,
Keşke uygun fiyatlara 5 tb internal wd bulabilsek, mecbur external seagate alip internale çevircez
Edit: ana sitesi 8 diyor wd koduyla taratinca 8 mb ve 128 mb yazan yerler var, bu model kodunda wdnin ana sitesinde herhangi bir veri çıkmıyor, intensoya özel üretilmiş bir wd gibi duruyor ama bilgiler net değil, forum gurudaki soruna bakilacak olursa 8 mb olmasi muhtemel,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 15 Ağustos 2021; 0:33:53 >
Bu fiyattan alabileceğim bir yer yok galiba di mi şu an?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İçinden WD çıkıyor da bu modele nasıl güvenebiliriz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X