''Inter karşısında biz de galip gelebilirdik Porto'da eksikleriyle çıksın yeneriz'' diye
Lincoln-Hakan Şükür-Ayhan vs.
GS'yi neden yenemedin PEKALA ?
Laf ile peynir gemisi yürür mü ?
Eğer gerçekten öyLe dediyse çok büyük ayıp etmiş.. onu da adam biLirdik..Demek ki değiLmiş.. MarsiLya maçındaki futboLu oynasın değiL inter,porto,LiverpooL;Rizespor u biLe yenemez...
dur ben cevap verıyım Gs de interı yenerdi
Beşiktaş'ın hocası derbi maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Ertuğrul Sağlam ezeli rekiplerinin İnter galibiyetine taş attı. Galibiyeti İnter'in eksikliğine bağladı. Galatasaray maçı içinde iddialı konuşan Sağlam, Galatasaray maçının seyircisiz olmasını ilginç bir şekilde yorumladı.
İNTER EKSİKTİ
Sağlam, "Öncelike Porto maçı var. Şampiyonlar Ligi'nde ilerlemek istiyorsak o maçtan üç puan almalıyız. Fenerbahçe'nin Inter'i yenmesi normal bir sonuç. Çünkü Inter'in o gün 7-8 eksiği vardı ve çok kötü oynadı. Umarım aynı durumla bizde karşı karşıya kalırız. Yani Porto'da da 8-9 futbolcu olmaz ve kötü oynaylar. Biz de o gün tuttururuz ve kazanırız" diye konuştu.
SİON u yendiği gibi mi? Hey allahım ya seçmecemisin siz..
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
dur ben cevap verıyım Gs de interı yenerdi
SİON u yendiği gibi mi? Hey allahım ya seçmecemisin siz..
Gül bakalim şampiyon belli .
arkadaşlar lütfen topiğin başlığına uygun yorumlar yapın.topicde laf salatası yapanları kaale almayın bile.
Topiğin ana konusundan çıkmayalım lütfen.
ee sağlam sen önce gs'yi yen ondan sonra Inter'i yenersin
afedersiniz ama kimse ustune alınmasın bjk top mu oynuyor?
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
Beşiktaş'ın hocası derbi maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Ertuğrul Sağlam ezeli rekiplerinin İnter galibiyetine taş attı. Galibiyeti İnter'in eksikliğine bağladı. Galatasaray maçı içinde iddialı konuşan Sağlam, Galatasaray maçının seyircisiz olmasını ilginç bir şekilde yorumladı.
İNTER EKSİKTİ
Sağlam, "Öncelike Porto maçı var. Şampiyonlar Ligi'nde ilerlemek istiyorsak o maçtan üç puan almalıyız. Fenerbahçe'nin Inter'i yenmesi normal bir sonuç. Çünkü Inter'in o gün 7-8 eksiği vardı ve çok kötü oynadı. Umarım aynı durumla bizde karşı karşıya kalırız. Yani Porto'da da 8-9 futbolcu olmaz ve kötü oynaylar. Biz de o gün tuttururuz ve kazanırız" diye konuştu.
Bu ne demek oluyor şimdi? Ertuğrul Sağlam "Biz bu Porto'yu yenemeyiz" mi demeye getirmiş acaba kendi takımı için?
quote:
Sağlam sana soruyorum ?
Hafta içinde demeçler gırla gidiyordu.
''Inter karşısında biz de galip gelebilirdik Porto'da eksikleriyle çıksın yeneriz'' diye
senin kafa iyi mi? interi biz de yenerdik gibi bir cümle var da ben mi göremiyorum. inşallah porto da 8-9 eksik çıkar demiş adam. lafı nerenle anlıyorsan artık.
quote:
Orjinalden alıntı: serkaN
quote:
Sağlam sana soruyorum ?
Hafta içinde demeçler gırla gidiyordu.
senin kafa iyi mi? interi biz de yenerdik gibi bir cümle var da ben mi göremiyorum. inşallah porto da 8-9 eksik çıkar demiş adam. lafı nerenle anlıyorsan artık.
sen o röportajın tamamını izledin mi ??
bilmediğin birşeyler hakkında fikir yürütmek iyi değildir !
ok
Sağlama soruyormuş... uçtunuz iyice siz Allah akıl fikir versin..
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan Sağlam sana soruyorum ?
quote:
ok
tamam o cümleyi bul ve linki ver. senden özür dilemezsem şerefsizim. bu cümle olacak ama "''Inter karşısında biz de galip gelebilirdik " hadi bakalım.
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
quote:
yapmayın böyle
sanane?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: goxel54
sanane?
sizlerin sinirleri bozulmuş,kendinize gelin birazcık gevşeyin
quote:
quote:
akşam akşam hiç güleim yoktu.
quote:
Orjinalden alıntı: serkaN
quote:
ok
tamam o cümleyi bul ve linki ver. senden özür dilemezsem şerefsizim. bu cümle olacak ama "''Inter karşısında biz de galip gelebilirdik " hadi bakalım.
kardes ,bulamazsa neolak bu sonucta
ayyy hiç işim yok haberlerde izlediğimiz şeyi genel binasını arayıp haberi bana göndermelerini istiycem
inanmak zorla değil ki zaten burda birşeylere inandırmak da değil amacım sizleri ..