Merhabalar buralarda yeniyim. Öncelikle bir sorun için size danışmak istedim. İnternetle alakalı bir sorunum var. İnternet bilgisayara ethernet kablosuyla bağlı. İnternet hızımı ölçdüğümde download 33mbps geliyor, fakat oyun indirirken 4 5 mbps ye kadar düşüyor. Birde arada bir bilgisayardaki internetim gidip geliyor bu 3.4 saniye sürüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim |
İnterent hızım normalde yüksek ama oyun indirirken düşüyor
-
-
1-modemdeki bütün portları deneyin,belki şu an kullandığınız port sorunlu olabilir.
2-başka bir kablo deneyin,çünkü kullandığınız kablo sorunlu olabilir.
3-şu an kullandığınız kabloyu başka bir bilgisayarda deneyin,çünkü anakartınızın ethernet portu sorunlu olabilir.
4-yukarıdaki denemeler sonuç vermez ise,bilgisayarınızın firma donanım cd sini kurun yada online sitesinden bu yazılımları indirip kurun.
5-internet operatörünüz ile görüşün.bakım onarım yada arıza olup olmadığını sorgulayın.
6-oyunu torrentden indiriyorsanız, seeder göstergesinin yeşil mi yoksa kırmızı mı olduğuna site üzerinden bakınız.
7-oyunu steam gibi resmi yasal bir siteden indiriyorsanız,site sunucusu ile ilgili sorun olabilir.bu durumu firmaya e posta yolu ile bildirebilirsiniz.
saygılar...............................
-
Teşekkür ederim deneyeceğim.
-
Önemli değil ben teşekkür ederim
Saygılar............
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X