Şimdi Ara

İnterent hızım normalde yüksek ama oyun indirirken düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar buralarda yeniyim. Öncelikle bir sorun için size danışmak istedim. İnternetle alakalı bir sorunum var. İnternet bilgisayara ethernet kablosuyla bağlı. İnternet hızımı ölçdüğümde download 33mbps geliyor, fakat oyun indirirken 4 5 mbps ye kadar düşüyor. Birde arada bir bilgisayardaki internetim gidip geliyor bu 3.4 saniye sürüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

• 1-modemdeki bütün portları deneyin,belki şu an kullandığınız port sorunlu olabilir.

2-başka bir kablo deneyin,çünkü kullandığınız kablo sorunlu olabilir.

3-şu an kullandığınız kabloyu başka bir bilgisayarda deneyin,çünkü anakartınızın ethernet portu sorunlu olabilir.

4-yukarıdaki denemeler sonuç vermez ise,bilgisayarınızın firma donanım cd sini kurun yada online sitesinden bu yazılımları indirip kurun.

5-internet operatörünüz ile görüşün.bakım onarım yada arıza olup olmadığını sorgulayın.

6-oyunu torrentden indiriyorsanız, seeder göstergesinin yeşil mi yoksa kırmızı mı olduğuna site üzerinden bakınız.

7-oyunu steam gibi resmi yasal bir siteden indiriyorsanız,site sunucusu ile ilgili sorun olabilir.bu durumu firmaya e posta yolu ile bildirebilirsiniz.

saygılar...............................

• Teşekkür ederim deneyeceğim.

• zorlananysf Z kullanıcısına yanıt

Önemli değil ben teşekkür ederim

Saygılar............

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.