Boşuna ugras olur serverlarda 1500+ player varken 100 kişi bayar hiç ugrasma gel l2blaze e :) Ben 23 yasını bitiriyorum daha tutan saitin serverindan baska turk serveri gormedim. okadar turk olunca güzel olmuyor zaten küfürler cocukca konusmalar aglamalar. yol yakınken dön zamanını harcama
just for fun :D oyunda online olmazsam, önüme gelen her türkü davet etmezsem yol alır o, sorun yok :D
yorumu gördüm, yoruma benm yorumum: şu zihniyet yok olana kadar; yok size server merver.. gidin yunanlıların 2 günlük serverlerinde oynayın müstehak size böyle düşünüyorsanız ne diye server açayim sizlere ya? vazgeçtim
Eternal Sin L2 İnterlude coming..
quote:
Orijinalden alıntı: Witchblade*
yorumu gördüm, yoruma benm yorumum: şu zihniyet yok olana kadar; yok size server merver.. gidin yunanlıların 2 günlük serverlerinde oynayın müstehak size böyle düşünüyorsanız ne diye server açayim sizlere ya? vazgeçtim
ahaha müthiş final olmuş ayrıca boşuna uğraşmış olursun emeğine enerjine yazık gerçekten değmez
Bu aralar tek ilgi görecek server tipi mid rate 50-80x OFF serverdır java açıcaksan açma bence gelen olmaz fazla olsada 2 günde patlar server sıkılır millet. Ama dediğim gibi paraya kıyıp sağlam balance ile bir off server açarsan girilir oynanır tabi burada player arası eşitlikte önemli olucak biz köpek gibi gece gündüz kastıktan sonra adamın teki gelip +16 ile tek atacaksa oda oynanmaz hani :)
quote:
Orijinalden alıntı: Mec_Cem
Bu aralar tek ilgi görecek server tipi mid rate 50-80x OFF serverdır java açıcaksan açma bence gelen olmaz fazla olsada 2 günde patlar server sıkılır millet. Ama dediğim gibi paraya kıyıp sağlam balance ile bir off server açarsan girilir oynanır tabi burada player arası eşitlikte önemli olucak biz köpek gibi gece gündüz kastıktan sonra adamın teki gelip +16 ile tek atacaksa oda oynanmaz hani :)
o demiş olduğunuz şey officialde olur/oluyor javada tek arrow sallama olayı biraz zor (en azından benm üzerinde çalıştığım datada) varsa yardımcı olmak isteyenleriniz açayim bi topic oraya önerilerinizi yazın server hakkında
Bu saatten sonra benden öneri falan beklemeyin, officiale başladım hastası oldum unutun beni
:D belli kaybetmişiz senide imza değişmiş officialci olmuş çıkmışsın başımıza :D olsun sen yinede sunarsın önerilerini hatta officiale ara verir gelir oynama bile oynarsın o konudan yana sıkıntı yok gibime geliyor :) emeklerin olacak server üzerinde çünkü :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mec_Cem
o demiş olduğunuz şey officialde olur/oluyor javada tek arrow sallama olayı biraz zor (en azından benm üzerinde çalıştığım datada) varsa yardımcı olmak isteyenleriniz açayim bi topic oraya önerilerinizi yazın server hakkında
Tek arrow olayı mecaz canım ki javada duel might tutturan adam rahat 4-5k crt atabiliyo :)
full archerin full mageye max dmgi 3k (o da magede berserker+magnus var ise) bende herkesi eşit tutmak amaçlı enchantı zor yaparm +6set çeken yukarısını denemez yada +3de bırakır balance konusunda sıkıntı çıkacak olduğunu pek sanmıyorum. daggercılar üzerinde çalışırım bol bol önden skill tutturamaz, arkadanda pek dmg alamazlarsa o iş yürür ama yardımlarınız lazm tabi
quote:
full archerin full mageye max dmgi 3k (o da magede berserker+magnus var ise) bende herkesi eşit tutmak amaçlı enchantı zor yaparm +6set çeken yukarısını denemez yada +3de bırakır balance konusunda sıkıntı çıkacak olduğunu pek sanmıyorum. daggercılar üzerinde çalışırım bol bol önden skill tutturamaz, arkadanda pek dmg alamazlarsa o iş yürür ama yardımlarınız lazm tabi
Önden damage atmazsa dagger olmaz o serverda. Dediğim gibi OFF server yaparsan güzelde bir dosya bulursan işi halledersin örneğin L2 WTF taki balance oldukça iyi. Onun aynısı ile çok iyi yürütürsün serverını
wtf gibi olacak işte sadece 1 tık aşağısı wtfde önden skill tutturma %10- %15 civarında bluff iş görüyor serverde bende bluffun succesini düşürürüm biraz bide dmgleri alırım aşağıya weapon enchantına bakmıyor daggercinin skilleri çünkü
Ama wtf de her türlü debuff tutuyo ve çok uzun süre etkisi sürüyo onu ayarlamaya bak domi bi suspesion atıyo adamdan kaçıyorum başka adamla pvp yapıyorum o adamı kesene kadar üstümde kalıyo yaklaşık 1 dk. Böyle olmaz :) Anchor, abysal gibi skiller çok çabuk tutuyo ayrıca lethalinde tutma şansı çok yüksek okçudan bile lethal yedimki 3 daggerla kağıştığım oluyo lethal %100 yiyorum :) Onu iyi ayarla
ac güzel bi server gelelim :)
1-2 ay yolu var high rate pvp işine girerim low rateyle uğraşamam şuan ama açarsam haberiniz olur :D beklemede kalın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme