gerek yok sanırım, freedom saolsun 100ms civarı oynuyorum zaten
2.3.2 geldiğinden beri bunun sayesinde grim batol gibi bir serverda akşam en kalabalık saatlerde bile 250 ms den fazla görmüyorum YF kullanıyordum eskiden artık gerek kalmadı bence kesin yapın mutlaka işe yarar
6-yine klasorlerden HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Parameters bunu bulucaz 7-orada sağ ekranda DWORD acicaz yukaridaki gibi.ve ismini de TCPNoDelay koyup value 0'ı 1 yapicaz.
dostum burada bı yanlıslık yaptım ben galıba
sımdı HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Parameters gırdımızde klasor war sadece dosya yok klasorun ıcınde acaba dırek dosyanın oldugu yeremı acıyoruz TCPNoDelay dosyasını?
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
6-yine klasorlerden HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Parameters bunu bulucaz 7-orada sağ ekranda DWORD acicaz yukaridaki gibi.ve ismini de TCPNoDelay koyup value 0'ı 1 yapicaz.
dostum burada bı yanlıslık yaptım ben galıba
sımdı HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Parameters gırdımızde klasor war sadece dosya yok klasorun ıcınde acaba dırek dosyanın oldugu yeremı acıyoruz TCPNoDelay dosyasını?
vista mi kullaniyorsun?
xp kullanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme