Şimdi Ara

İNTERNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yeni psp alacaklardanım acaba psp' de internete nasıl giriliyo illa psp yi bilgisayara bağlamak lazım mı yok sa mesela arabada giderkende internete bağlana bilirmiyim vereceğiniz cevaplar için şimdiden tşk ....

• araba biraz zor...wireless i ac ..arama yap varsa etrafta wirelss baglantı onunla baglantı kurup internete baglanabilirsin
  • arabada zor ama kamil koç un rahat hat otobüslerinde çok rahat girebiliosun:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HazzaR

arabada zor ama kamil koç un rahat hat otobüslerinde çok rahat girebiliosun:)

kamil koç da wireless mi var ???
  • wireless le çok rhat girebilrsin. şahsen bn giriorum.
  • abı otobuste wireless olur mu ya
  • var abi kamil koç un rahat hat otobüsleri var fiyatı 5-10 milyon fazla ama değer deri tek kişilik koltuk fln ankaraya gidiş-geliş paso internetteydim ben valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HazzaR -- 14 Ocak 2007; 0:38:28 >
  • ya şunu tam detaylı bilen varsa şuan anlatsın.Ben bağlanamıyorum bi türlü otomotik aratıyorum buluyor cafenin ismi çıkıyor ama bağlanamıyor.neden.ne yapmam lazım
  • modemi sifrelidir de ondan giremiyorsundur dostum..
  • Bende kamil koc'un özel otobüsyle bu yaz istanbul'a gittim psp den bağlandım hemde acayip hızlıydı biraz radyasyon yedik ama değerdi yolun nasıl geçtiğini anlamadım.
  • EWT YA kamil koc un express otobüslerinde internet ve digital uydu alıcısı var bende ankaraya giderken kullandım deli bi şey. hatta muavıne dıscovery nın frekanslarını verdim yolda discovery izledik butun otobus seda sayanın sabah programından ıyıydı. bu uydu alıcısyla internetin otobüste nasıl çalıştığını anlatabilcek biri varsa cok merak ediom valla.... cep telefonu nu kapatmakta gerekmio bravo kamil koç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.