Merhabalar ben itopyadan pc alıcam fakat alışveriş için bana neler gerekli bilmiyorum şimdi sitede ödeme yerinde bazı bilgileri istiyor fakat o bilgileri girdikten sonra ekstra bir şey isticek mi yoksa onları girdiğim an alışveriş tamamlanıcak mı bunu öğrenmek istiyorum bu siteden alışveriş yapmış biriyseniz yada genel olarak internet alışveriş çok yapan biriyseniz yardımınıza muhtacım
siteden alışvrişyapmadım ama genelde interneti alışiveriş için kullanırım.
öncelikle siteye üyelik isterler. adres telefon tc kimlik(fatura için) vs
üye olduktan sonra ürünleri seçersin ödeme alanında ödeme şekli kredi kartı yada havale yapabilirsin. kredi kartı ile alırken bankanın sana verdiği sanal kart ile yapmalısın.
kart bilgileri vs girdikten sonra taksit vs seçersin. 3d sec güvenlik adımından sonra ödemenin banka tarafından onayının ardından alışveriş tamamlanır.
hava ile yapacaksan sorun değil zaten bankanın sisteminden yapıyorsun.
zeki1981
kullanıcısına yanıt
sanal kartla yapmalısın derken orayı çok anlamadım normal bir şekilde kart bilgilerini girip alışveriş yapamıyomuyum
quote:
Orijinalden alıntı: seydahan
sanal kartla yapmalısın derken orayı çok anlamadım normal bir şekilde kart bilgilerini girip alışveriş yapamıyomuyum
yapabilirsin ama kredi kartının güvenliği açısından sanal kart kullanmanı önerdim.
zeki1981
kullanıcısına yanıt
anladım çok teşekkürler alışveriş yapacağım kart benim üstüme olmadığı için o işe girişmeden hallettim teşekkürler tekrardan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme