Şimdi Ara

internet bağımlılığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler ne diyosunuz la bugün üç arkadaş buluştuk. Ama sözde buluştuk herkes eline telefonu alıp dış dünyayla bağlantısını koparıp telefona daldı. Ne sohbet ne muhabbet, sadece telefon adamlar eline telefonu alınca sanki dünyayı unutuyorlar. genelde bakıyorum hep böyle artık insanlar en kral ortamlarda dahi sadece internet ihtiyacı duyuyor. Buna ne diyosunuz? Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Not hepimizin yaşı 33 lise arkadaşları..

• İnsanlar artık alıştı. İnternet işlerini kolaylaştırıyor. Haliyle bağımlısı oldular. Ama fazla abartılmamalı. Tabi ne dersek boş.
    Eskiden insanlar böyle miydi ? Tabi ki değildi. İnternet gelip herkesi teker teker yuttu. Eminim bir gün interneti de yutacak bir şey icat edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

İnsanlar artık alıştı. İnternet işlerini kolaylaştırıyor. Haliyle bağımlısı oldular. Ama fazla abartılmamalı. Tabi ne dersek boş.
    Eskiden insanlar böyle miydi ? Tabi ki değildi. İnternet gelip herkesi teker teker yuttu. Eminim bir gün interneti de yutacak bir şey icat edilir.

Vallayi dostum çok garip bir durum. 3 arkadaş oturuyoruz herkesin elinde telefon muhabbet hoş aslında ama yinede adamlar o muhabbeti sohbeti bırakıp telefonla ilgileniyorlar. Düşün karşı masada 6 kişilik arkadaş gurubu vardı, hepsinin elinde telefon kimse kimseyle konuşmuyo. Çok ilginç eskiden sohbet ederdik muhabbet ederdik ne güzel ama bitti artık..

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Aynysy bizde de oluyor. Her ne kadar zevk almasam da buna mecburuz. En çok üzüldü?üm ise artyk küçücük ya?tan aly?tyryyorlar. O çocuklara ne olacak bilmiyorum.

Edit: Harflerde sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 19 Ocak 2015; 17:53:46 >
  • Mecbur değiliz kardeş. Arkadaş ortamında bence telefonla uğraşmak hoş değil.muhabbet sohbet etmek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.