Şimdi Ara

İnternet Bağlanamama Sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, masaüstü bilgisayarım var 2 tane tekini bayadır kullanmıyordum. Kullandığım bozulunca ona geçtim, ama internet bağlanmıyor, pcnin arkasındaki rj45 bağlantısı fişi taktığımda yeşil yanıyo sönüyo ama laptopta sorunsuz çalışıyor. masaüstündede simgesi bir ağ arıyor bir ağ kablosu takılı değil diyor..

Lütfen biri yardım etsin

• Sfirelemesine dikkat et modemde neyse pc de onu yap hani wpa2 aes tkip
  • Nasıl yani nerden yapcam biraz anlatırmısınız
  • Pc'nin ethernet sürücüsünün yüklü ve güncel olduğundan emin olun. Denetim masası- aygıt yöneticisinden bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede vardı dahayeni yaptım bilgisayarım-sağtık-yönet-sistem araçları-aygıt yöneticisi-ağ bağdaştırıcıları
    ağ bağdaştırıcılarına iki kere tıkladıktan sonra ağ bağdaştrıcıların altında birşey çıkcak o ethernet kartının markası onun markasını al ve interneten indir eğer ağ bağdaştırıclarına çift tıkladığında altında herhangi birşey çıkmassa aşağıda resimde belirtiğim yerde ethernet kartının markası yazar benimkinin markası atheros resimde göüzükyor senin bilgisayarının kasasını açtığında gözükmesi lazım
     İnternet Bağlanamama Sorunu..

• arkadaşlar bilen de bilmeyen de bişey yazıyor adam eternet bağlantısı yapmaya çalışıyor sen şifrelemeye dikkat et diyorsun
    hocam anakartın marka ve modelii ver sana driver linki atalım sorun driver sorunu gibi duruyor
  • driver güncelledim, ama hala aynı anakartın markasından ethernet driver yükledim ama aynı, yanıp yanıp sönüyor ışık ve pc dede bir ağ arıyor birde ağ kablosu takılı değil diyor. kabloda sorun yok laptopta çalışıyor.

@zeki1981
  • o zaman ethernet soketinin içine bi el feneri gibi bişeyle bak sekiz tane ayak olmalı içeride onların birisinde yamulma kırılma vs varmı
    onlar zamanla aşınıp kırılabiliyor olmazsa harici bi kart alıp takman lazım 10 tl civarında yeni ethernet kartları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.