Laptop'ta 1 hafta öncesine kadar sorunsuz internete girebiliyorken, şimdi internet kablosunu bağladığımda bilgisayar tıkanıyor.
Bunun tek nedeni bilgisayarın hafızasının çok dolu olması mıdır ? D diskinde çok az yer var. Bu mu çok yavaşlatma yapar ?
Onun dışında internet olmadan pc gayet nomal çalışıyor. İnternette de bir sorun yok. Çünkü şu an aynı internet bağlantısını kullanıyorum fakat başka bilgisayardayım. Sorun o pc de. Sizce neden ?
kabloda bir problem olabilir ve ya eternet çıkışından eğer kabloyu aktığın zaman pc yi kasıyorsa kesinlikle kabloda c le d le alakası yok eğer dolu olursa sadece ağar çalışır
Bu sorunla bir kaç defa karşılaştım. sebep TROJAn dı... Onlinegames isimli bir tojan mahvetti ortalığı....
Kaspersky kullan. Ve ağında varsa infecte olmuş pc onu formatlaman gerek... ARProject isimli bir programla sana virisi yollayan pc yi bulabiliyorsun.
benim pc ye usb flashbellekten bulaşmıştı.
Teşekkür ederim ama kaspersky ı yüklemem çok zor. İnternet yok bilgisayarda, cd filan da yok. Ben avast'ı kullanıyorum. Ama bilgisayar bir süredir eski sürüm olabilir diye uyarı veriyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme