Şimdi Ara

İnternet Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, konuyu yanlış yere açmış olabilirim, affola, mobili biraz karıştırıyorum.

Birkaç gün önce vodafoneNet hizmeti aldım, DOCSIS internet bağladılar kablonet altyapısı ile. Her şey çok iyi giderken masaüstü bilgisayarımda internete giremediğimi fark ettim, vodafone u baya uğraştırdım ama problemin orada olmadığının kanaatime vardım. Olayı detaylıca anlatıyorum

Problem masaüstü bilgisayarımda internete girememek ile başladı. Son derece geç şekilde cevap alıyorum bilgisayarda. Bu işlerden çok anlamam ama ping değerlerim çok yüksek çıkıyor, öyle ki 192.168.1.1 gatewaye bile ulaşamıyorum. Ancak bu zaman zaman oluyor. Yani internetimi normal olarak kullandığım zamanlar da oldu. (tüm düzenek aynı, aynı kablo, her şey aynı) Ayrıca evimde ikinci bir internet olarak TürkNet var, aynı kabloyu TürkNette sıkıntısız olarak kullanıyordum. Yine de içime şüphe düştü ikinci bir kabloyu aldım, 4 ethernet çıkışlı modemde tüm portları sabırla 2 kanlo ile denedim ancak sıkıntı çözülmedi. Aynı kablo ile başka bilgisayara takınca şans eseri mi bilmiyorum ancak internet geldi. Sıkıntı nerede olabilir, ip çakışması vs. olabilir mi? Bu sorunu nasıl çözebilirim, yardımcı olabilecek var mı?

Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.