Şimdi Ara

İnternet bağlantım var ancak internetten indirme işlemi yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sorunum şu şekilde internet bağlantım var ancak internetten bir indirme yapmak istediğimde indirme hemen duruyor ve Chrome için "internet bağlantınızı kontrol edin" hatası alıyorum. Windows Update güncellemeleri yerine getirmiyor. Dışarıdan bir şekilde driverları kurmak istediğimde kurulum gerçekleşmiyor hata veriyor. Aynı masaüstü bilgisayardan evde 2 adet var bir tanesi bu sorunu hiç yaşamadı benimki yaşıyor ama. Bu sorun yaşandıktan sonra işlemcim, ekran kartım anakartım ve Power Supply, SSD'lerim değişti bilgisayarın üzerinde sadece bu değişen parçalardan 4 ay önce alınmış 4 adet 8 GB Kingston RAM var. Hata ilk kez kendi kendine oluştu ve kendi kendine düzeldi. Aradan 3 ay falan geçti yine kendi kendine oluştu.

İlk hatayı aldığımda denediğim çözüm yolları:

1-işlemci değişti.

2-SSD değişti.

3-anakart değişti.

4-PSU değişti.

5-defalarca kez format attım.

6-internet kablosu değişti.

Sorunun ilginç yanı evdeki diğer hiçbir bilgisayarda bu sorun yok sadece benim bilgisayarımda var. Bu değişen parçalardan önceki sıfır ve yeni toplama bir bilgisayardı ve 6 aylıktı, bilgisayara yükseltme yapmak için değiştirdim aynı zamanda belki çözüm olur diye ancak sorun kendisi beliriyor ve yine kendisi yok oluyor (şu anda yok olmadı). Dediğim gibi sadece RAM'ler yeniler ama ilk hatadan beri değişmeyen tek onlar kaldı. Bu sorunun sebebi ne olabilir gerçekten bıktırdı beni. Teşekkürler.

RAM: 4x8 GB Kingston fury 3600mhz

SDD modeli: Evo 970 Plus

Ekran kartı :RX 7600 8gb

Anakart: Gigabyte B550 gaming x v2

İşlemci: R 7 5700x

• Hocam internet kablosu değişti dediniz ya internette sorun yaşamayan pc ile yerlerini değiştirin bakalım internet portu sağlam mı değil mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Dediğinizi dün yaptım kasaların yerini değiştirdim ama sonuç aynıydı.

• Merhaba, anladığım kadarıyla internete erişim var, Google'da bir şey aratıp sonuçlara bakabiliyosun ama sorun yüksek hızda bir indirme yapınca oluşuyor.

Steam, epic launcher ya da indirme hızını yönetebileceğin herhangi bir uygulama yüklüyse indirme hızını çok düşük bir değerde sınırlandırıp deneyebilir misin? Mesela 50 kb ile sınırlayıp bir indirme yapmayı dener misin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.