Şimdi Ara

İnternet bankacılığı en iyi olan banka?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cardfinans almayı düşünyorum finansbankın internet bankacılığı iyi diye duydum sizce hangi bankanınki iyi kullananlar?

• garanti sanal kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 16 Haziran 2007; 21:06:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufan.sal

garanti sanal kart

katılıyorum herkes garanti diyor bende araştırmıştım bi zamanlar
  • ancak finansbankın internetbankacılığındaki her işlemi ücretsizmiş, garantide mesela eft falan ücret alıyolar mı
  • alıyorlar sanırım ücret :(
  • HSBC vall geçenlerde bi gazete küpüründe okudum...en güvenilir internet bankacılığı HSBC deymiş...
  • HSBC bence iyi bir banka değil, başıma bir olay geldi onlarla alakalı.... ATM dokunmatikti, ATM den kredi kartı borcunu yatıracaktım, ama yanlışlıkla nakit avans çektim. Sonra hemen şubeye gittim çektiğim parayı tekrar yatırdım aradan 2 dk falan geçmişti. Sonra durumu anlattım onlar tamam sorun olmaz dediler. Sonra fatura geldi, nakit avans çektiğimden dolayı faiz istediler.... Gittim söyledim ödemeniz lazım nakit avans çkemişsiniz filan dediler YUH DEDİM kapattım kredi kartımı akılları başlarına sonradan geldi ama çok geçti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Güvenli Banka
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • isbank
  • Bence hiç bulaşma internet bankacılığına ordan burdan lamerin biri trojen filan atar sende farketmezsin başın belaya girer...
  • İşbankası Çok memnunum
  • oyakbank hiçbirşeyden zırnık ücret almıolar
  • finansbank ile yapı kredi'ni internet bankacılığı kullanışlıdır.
  • finansbakı kullanıyorum ben memnunum.

EN beğendiğim özelliğide beni ara diyorsun işlemlerden . 15 -20 dakka içinde seni arıyorlar sorunu cevaplıyorlar
  • En çok internet bankacılığı maduru GARANTİ BANKASINDA var. Bilgine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

En çok internet bankacılığı maduru GARANTİ BANKASINDA var. Bilgine.

+1
    İnsan kendı hesabına çok kolay girebiliyor.

Bir süre yapı kredi kullandım her işine şifreler istiyor eğer belirli sure kullanmazsan hesabın devre dısı kalıyor.Ve şimdi şifre veren anahtarlık şeklinde ki şifre üretecleri var.Hem iş bankasında var hemde yapı kredide.

Bu şifre üreteclerini belirli süre de belirli işlem yapanlar için baya avantajlı dıye okudum.

Bankaların kendı sıtelerınde kendılerını ozelliklerini oven o kadar yazıları var.
  • valla en iyisi hangisi bilmiyorum da en beleşi şekerbank. eft'den ücret almıyorlar
  • http://www.sanalbankamagdurlari.com/ garanti diyenler bi daha düşünsün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.