Şimdi Ara

İnternet bankacılığıyla başkasının borcunu ödedim , iade oluyor mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hangi plakaya yatirmak istediniz hangi plakaya yatirdiniz?Harf mi yanlis oldu rakam mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran kalmaz geri alırsın ama ne yap et bankayı işin içine sok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degerli arkadaslar oncelikle destekleriniz icin cok tesekkur ederim. Sonucu bildiriyorum. Vergi dairesinde trafik cezalariyla alakalo departmanla gorustum. Dekont ve dilekcemi sunarak nazik bir sekilde durumu ifade ettim. Yetkili bayan paranizi iade edemiyoruz ama mahsup edelim dedi , o ne demek diye sordum. Sehven baskasinin cezasini odedigim 737 tl paranin 354 lirasi kendi aracimin temmuz 2015 mtv sine odendi. Geriye kalan alacagim 388 tl ise emanette tutularak yine kendi aracimin ocak 2016 mtv sinde odenecek. Boylelikle derin bir nefes almis oldum buna da sukurler olsun.

• işinizin görülmesi güzel ama,devletin borcunu ödememe alışkanlığı hiç düzelmeyecek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bykuss

Degerli arkadaslar oncelikle destekleriniz icin cok tesekkur ederim. Sonucu bildiriyorum. Vergi dairesinde trafik cezalariyla alakalo departmanla gorustum. Dekont ve dilekcemi sunarak nazik bir sekilde durumu ifade ettim. Yetkili bayan paranizi iade edemiyoruz ama mahsup edelim dedi , o ne demek diye sordum. Sehven baskasinin cezasini odedigim 737 tl paranin 354 lirasi kendi aracimin temmuz 2015 mtv sine odendi. Geriye kalan alacagim 388 tl ise emanette tutularak yine kendi aracimin ocak 2016 mtv sinde odenecek. Boylelikle derin bir nefes almis oldum buna da sukurler olsun.

Geçen temmuz internetten MTV ödemesi yaparken denizbanktan işlemi gerçekleştirdim, hata mesajı verdi vergi ödenmedi, benim de işim vardı sonra öderim dedim ertesi gün yeniden denedim ve ödemeyi yaptım.
    Hesap ekstresi geldiğinde bir de baktım kredi kartından iki kere ödeme alınmış. Makbuz ve ruhsat ile Ümraniye'de ki nakil vasıtaları vergi dairesine gittim olayı izah ettim bir hafta sonra ödemenin birini hesabıma nakit olarak iade ettiler.

• Hem başkasının borcunu ödediniz hem de size bir kolaylık sağlandı ilginç bir çözüm üretmişler lakin sizin Haksızlığa uğramamanıza sevindim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.