Şimdi Ara

İnternet cafe için sistem tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama internet cafe sektörü zaten son dönemlerde çok sekteye uğradı. Artık yapılan bilgisayar ve internet kampanyaları ile internetsiz veya bilgisayarsız ev kalmadı. Bu nedenle internet cafeler pek tercih edilmiyor. Bundan 5 sene öncesine kadar her işimiz için cafeye gittiğimizi biliyorum. Artık herkes internetinden , evinden hallediyor işini.
  • Olurmu ya cnc3:Kane'sWrath,CS 1.6,AOE 2 oynarız haftada 2-3 kez. evdeki PC çok daha iyi bileşenlere sahipte olsa,ortamı iyi bi kafede multiplayerın yerini tutmaz.(ayrıca online oyunlarda cabası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkojan

kardes bence o kdr teferrauta gerek yok bizim burda bi internet cafe işlemcisi e5200dü heralde tam hatırlamıyorum ram 2gb ddr2 800 ekran kartı 3800 series olması lazım ve bütün oyunları kaldırıyor gta ıv olsun tom clancy's splınter cell olsun pes 2010 olsun crysis olsun asassın's creed olsun aklına gelebilecek bütün oyunlar düşünebiliyomusunuz sisteme baktığımda ağzım açık kaldı nası kaldırıo bütün bu oyunları die

Şimdi kaldırıyor peki 1-2 sene sonra ne olacak ???? Bence şimdiden iyi makina almalı en az 4 sene rahat etmeli yoksa makina yenilemekten para kazanamaz.
  • bencede ama iyi pc olurken anakartı göz önünde bulundurmalı. sürekli anakart değiştirip durmamalı.

@rage2 kardeş 20 tl farkla 785GM-E51 al derim fark edecektir.

@44serkan44 msi la sorun yaşamış olabilirsiniz ama ben tavsiye ederim çünkü şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. aynı zamanda msi garanti bakımından iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.