Ülkemin onca ilini gezdim onca internet cafe gördüm hiç kendi işyerinde turnuva yapnı görmedim. Benim bir zamanlar cafem vardı. 16 lık turnuvalar organize ederdim üstelik her anlamda ufak boyutluydu ( cafe pc sayısı, müşteri vb ) ama yine de gelir getiriyordu. Düşününki katılım bedeli olarak 4 ytl belirle. güzel bir afiş yap el ilanı dağıt çok pahalı değil yap 64 kişilik bir turnuva. 50-60 ytl lik bir ödül de belirle . Al sana 200 ytl gelir. Niye uğraşmazlar anlamıyorum.
onların derdı sadece para nerdeeeeeeee turnuva
Olsa bende zevkine katılırdım ama yapan bende raslayamadım eskiden vardı az çok şimdi online oynandıgından turnuvalarda orda yapılıyor. ama Lan turnuvası kadar zevkli olmuyor
Çok keko çıkıo komik geliyor hehe
Çünki Hepsi Abdi onların akılları hic bisiye calısmaz..
Bizm orda bi kafeci war.. Sabaha KAdar netlogda takılıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: BOXO
onların derdı sadece para nerdeeeeeeee turnuva
Aslında yapsalar daha çok para kazanıcaklarda uğraşmak istemiyorlar 4 ytl girişeten 50 kişilik bir turnuva yapsan 200 ytl gelir 50 ytl lik bi ödül yapsan kalır 150 ytl hemde bedava reklam olur
Counter ı yükliyim paramı alıyım zihniyetinde çünkü çoğu... oyundan falan anladıkları bile yok.
İstanbul Beşiktaş ve kadıköy tarafına gidersen çoğu oyun için turnuva düzenlendiğini görürsün. Kıyıda köşedeki internet kafeler turnuva yapsa ne olur yapmasa ne olur?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme