Merhabalar sorunumu açıklayım oncelıkle Windows 7 64bit ultimate format attım laptopa ethernet kablosunu takıyorum tanımlanamayan ag dıyor ınternet baglantısı gelmıyor masaustune taktıgımda kabloyu ınternet gelıyor
32 bit windows 7 kurdum sorun cozulmedı ping 127.0.1 attım cevap gelıyor ethernet kartında sorun yok guvenlık duvarını kapadım serviceden dhcp kontrol ettım otomatıkte Realtek pcıe GBE family controller son surum surucu yukledım format attıktan sonra win 7 surucu yuklemeden denedım aynı hata :S
elle alayım dedım gene olmuyor laptopta sorun sızce nedır acaba masaustunde nete gırebılıyorum
ayriyetten kabloyu takınca aygıtta unknown device dıye bırsey cıkıyor oda anlamadıgım bır durum daha :S
Çözdüm arkadaslar belkı benımle aynı sorunu olanlar vardır yazıyorum buraya
Ağ bağlantılarına gırın => Yerel ag baglantısı => özellikler => Yapılandır => Gelişmiş => Listeden Ağ adresini bulun => value = 00FF12AABA05 gibi bir deger sallayın aynısını yapmayın sorun cozuluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme