Şimdi Ara

İnternet download manager ile youtubeden video indiremiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
72.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu işin kesin çözümünü buldum en son sürüm olan "IDM 6.18 Build2 tr full" indirin.http://www.****larindir.com/internet-download-manager-full-indir.html önceki kurulu olanı silin ve bu indirdiğiniz son sürümü kurun herşey düzeliyor.
  • Sizlere Youtube'dan video indirmenin en basit ve en etkili yolunu göstericem!

- İlk önce indireceğiniz videoyu Youtube'dan açın. (Resimdeki gibi)

İnternet download manager ile youtubeden video indiremiyorum

Sonra ise linkin başına ss yazarak enter basın. (Resimdeki gibi)

Ve İşte Sonuç ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kellaman61 -- 3 Nisan 2014; 14:57:56 >

• Arkadaşlar Hatayı bende alıyordum fakat Antivirüs Programına Tanıtın İDM yi Düzeldi Bende.
  • keepvid.com öneririm.

Sadece Java gerektirir, kullanışlı ve hızlıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabriglsvn S kullanıcısına yanıt
    Merhaba: Bende düzgün kullandım fakat silip yükledikten sonra bu hatayı almaya başladım bende. Sanırım güncellemeden kaynaklanıyor.

(İdmyi Aç Üst solda yardım yazıyor onu tıkla, Güncellemeleri denetleyi tıkla.Şimdi güncellede ve bilgisayarı yeniden başlatcak sonra sorun çözülecek. İyi günler
  • arkadaşlar aynı sorunu alıyordum bir çözüm de ben koyayım buraya biraz daha kesin gibi görünüyor.

öncelikle en kullanışlı sürümü olan 6.21 v17 kullanmanızı öneririm.
    bunu kullananlarda bu sıkıntı varsa ;
    1-Programı "Yardım" kısmından güncelleyin ve güncellemeyi kurun. Büyük ihtimal sahte kurulum diyecek.
    2-http://www.ahmetturan.org/program-indir/1884/internet-download-manager-full-turkce-indirdownload.html sitesinden IDM yi çekiniz.
    3-içindeki Crack bölümünden IDMan.exe yi crack olarak x86dakiyle değiştirin ve yine Crack içindeki Reg kaydını yapın.
  • Büyük ihtimalle chorme'da kullandığınız eklentilerdendir.
    VPN'i kapatıp tekrar denediğimde sorun kalmadı.
    ^^ goshihousama
  • idmanı sadece 720p izle com dan film indirmek için kullanıyorum diğer siteler 2 mb olarak görüyor çünkü. Malum 1 saat metrobus yolculuğum var hergün iyi oluyor.youtube içinwww.clipconverter.cc kullanabilirsiniz 2 saatlik house setleri de mp3 olarak çevirebiliyor. Ayrıca umf tv nin hd trance videolarını da indirip splash pro ile izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figureman -- 23 Temmuz 2016; 15:21:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.