Şimdi Ara

Internet Explorer çalışmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün önce Windows 7 olan bir bilgisayara Mozilla Firefox yükledim ve onu varsayılan tarayıcı olarak atadım. Ertesi gün bilgisayarı başka birisi kullandı, sonra büroyu kapattık ve bugün internet explorer yanıt vermiyor. Herhangi bir hata mesajı almıyorum fakat gördüğüm şey mozilladan interete bağlanabildiğim. Fakat internet explorerde bu mümkün olmuyor. Bize daha çok ie lazım çünkü burası bir avukatlık bürosu, hep ie kullanıldı ve gerekli linkler de ie üzerine kayıtlı. Çalışanlarımızdan biri mozillayı kullanamadığından ie kullanması gerekiyor o da ayrı bir sebep. Sorunu tanımlayacak olursam:

Internet Explorer internete bağlanmıyor, sadece beyaz sayfa çıkarıyor. Sorun internetimizden değil ben yan bilgisayardan iyi bir şekilde bağlanıyorum. Fakat diğer bilgisayarda sadece mozilla çalışıyor, ie ise sadece beyaz ekran görüntülüyor. Adres çubuğuna herhangi adres girilmiş olarak bile göstermiyor. Kapatırken arada sorun yaşanıyor, zorla kapatılıyor. Kapanırken bazen açmaya çalıştığımız sayfa görüntüleniyor fakat bu sadece ie'yi kapatırken oluyor.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.