Şimdi Ara

internet explorer da link kaydetme seçeneklerini değiştirmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basit ama bir türlü bulamadığım bir sorum var, geçen yanlışlıkla internet explorer üzerinden wmv formatlı bir filmi aç dedim.. orda bir kutucuk vardı devamlı olarak wmv uzantılı filmleri download yapmak yerine direkt açıyor.. bunu nasıl düzeltebilirim, wmv linklerini açmak yerine download yapsın istiyorum?

• yani download derken internet explorer da tıkladığım linki açmak yerine kaydetsin.. bunu sağ tıklayarak değilde direkt linki tıkladığımda yapsın istiyorum..
  • sag tikla yap ne olacak , oteki turlu nasil oluyor bilmiyorum acikcasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreyFall

Basit ama bir türlü bulamadığım bir sorum var, geçen yanlışlıkla internet explorer üzerinden wmv formatlı bir filmi aç dedim.. orda bir kutucuk vardı devamlı olarak wmv uzantılı filmleri download yapmak yerine direkt açıyor.. bunu nasıl düzeltebilirim, wmv linklerini açmak yerine download yapsın istiyorum?

sanırım bu vakte kadar soruna bi çözüm bulmuştur bu arkadaş ama bulamayanlar olursa diye yazayım, windows media player seçenekler menüsünden dosya türlerine girip, o bağlantının uzantısı ne ise onu kaldırarak, bir sonraki sefer o bağlantıya tıklandığın da, kaydet seçeneği etkin hala getirilebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.