Şimdi Ara

İnternet explorer Mynet sorunu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet explorerla Mynete girdiğim zaman mynetin anasayfasındaki manşetler görünüyor fakat manşete tıkladığım zaman bembeyaz bir sayfadan başka birşey çıkmıyor. Üye girişi yapmaya çalıştığımda da aynı sıkıntıyla karşılaşıyorum.Diğer haber sitelerinde denediğimde böyle bir sıkıntısı yok.Sizce neden böyle birşey yapıyor olabilir?

• Chrome kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Chrome kullan

Tavsiyen için teşekkürler yalnız ben expolererdeki sorunu çözmek için sormuştum :)
  • sehzade666 kullanıcısına yanıt
    Sorduğunuz sorunun farkındayım zaten ben kasıtlı olarak öyle yazdım çünkü kendinizi yormaya değmez çözümü bulmak için

• Sonuna kadar katılıyorum aslında sana ben kendim zaten chrome kullanıcısıyım yalnız şirketimizde bulunan bir bilgisayar için mecburen explorer kullanmak zorundayım o yüzden.
  • Tamam o zaman çözümü bulmaya çalışalım, son sürüm mü yüklü şü anda, değilse yükler msiniz son sürümü

• Son sürüm yüklü şu anda evet bilgisayar formata gidip gelene kadar bir şey yoktu aslında formattan geldikten sonra böyle bir sıkıntı yarattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehzade666 -- 19 Ekim 2013; 15:44:17 >
  • sehzade666 kullanıcısına yanıt
    Çerezleri vs. silmeyi denedin mi diyeceğim ama muhtemelen denemişsindir.
  • evet denedim çerezleri vs. denedim önceden böyle sıkıntılarla karşılaşanlar olmuş onlar explorer ayarlarından KULLANILACAK DİSK ALANI'n değerlerini yükseltmişler sorun çözülmüş ama oda olmadı bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzade666

evet denedim çerezleri vs. denedim önceden böyle sıkıntılarla karşılaşanlar olmuş onlar explorer ayarlarından KULLANILACAK DİSK ALANI'n değerlerini yükseltmişler sorun çözülmüş ama oda olmadı bende..

tandığın şirketinde de öylşeydi hatta usb bellek bile takılmıyo ikisini birden şöyle çözdük telefonu pc suit olarak tanıtıca onu usb bellek saymıyodu okudu telefona portable crome attık ola işini görüyor :D umarım işine yarar
  • Playexata kullanıcısına yanıt
    Malesef oda işe yaramadı..
  • O dediklerin galiba flash görseller, flash playeri yükle yüklüyse güncelle bence...

• ali-candan kullanıcısına yanıt
    Güncel flash player yüklü pulings yüklü değildi onuda yükledim yine olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.