Şimdi Ara

İnternet Hız Testi Siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere türkiyede internet hızımız çok yavaş bu yüzden oyunlarda olsun video veya film izlerken olsun çeşitli sorunlar yaşıyoruz.Hal böyle olunca tabiki internet hızımızın kaç olduğunu test etme gereği duyuyoruz.Bunun için çeşitli web siteleri mevcut durumda.En çok bilineni ve pazarın sahibi olan site speedtest bu site tüm dünyada 150 milyona yakın ziyaretçisi bulunan en büyük hız testi sitesi konumunda fakat her sektörde olduğu gibi bu sektördede pazar payını yabancıların elinde olması bizleri çok memnun etmiyor bu yüzden yerli projelere destek vermemiz gerektiğini düşünerek sizlere internette gezerken rastladığım bir internet sitesini tanıtmak istiyorum.

Sitenin adı hizturk hız testi piyasasına yerli bir oyuncu olarak dahil olan hızturk'un tasarımı çok hoşuma gitti.Modern ve şık tasarıma sahip olan sitenin arka planındaki partiküller güzel bir hava katmış durumda.Kolay ve anlışılabilir tasarımıyla bu sitenin dahada iyi yerlere geleceğini tahmin ediyorum.Sitede hız testi yapmak için başlat yazan butona tıklamanız yeterli.Sonrasında bir speedometer hız ölçer çıkıyor ve internet hızınızı ölçmeye başlıyor.Önce ping sonra download ve en sonda upload hızınız ölçüldükten sonra sonuç ekrana yazdırılıyor.Sonucu whatsapp ,facebook,twitter ve mail adreslerinizde paylaşmanız için butonlar mevcut.Bunlara tıklayarak kolayca paylaşım yapabilirsiniz.Sitenin mobil uyumlu olmasıda ayrıca kullanımı kolaylaştırıyor.Sizde bu ve bunun gibi projelere destek vererek yerli girişimcileri destekleyebilirsiniz.Linki şöyle bırakıyorum:Hizturk.com Speedtest yerine bu siteden ölçüm yapabilirsiniz.Ayrıca söylemeliyim site site çok hızlı bir şekilde 50 saniye gibi bir sürede internet hızınızı hesaplayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnyt35 -- 7 Nisan 2019; 14:57:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.