Şimdi Ara

İnternet Hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba ve İyi geceler. Abilerim şimdi size bir sorum olucak. Ben Youtube ile ilgileniyorum. Oyunlar olsun, gerekli yararlı videolar olsun bunları upload etmek istiyorum.Yalnız internetim o kadar yavaş ki deliricem. Sabahtan beri bi videonun yüklenmesini bekliyorum saat 00:47 halen bir tane video yükliyemedim.
    İnternetimin hızlı ve seri olması gerekli olduğunu biliyorum. Buna bir çözüm olarak videoları küçülterek atıyorum. Videoları Renderlıyorum, ardından başka bir programla boyutunu düşürüyorum. Ama ne yapsam nafile yine halen bekliyorum. Attıgım videoların süreleri genelde 30 Dakikalık oluyor. İnternetim ise düşük biliyorum sanırım bu olması lazım : Turkcell Superonline Fibernet 25 Mbps. Ya bunu halletmemin başka yöntemleri varmı. Hani daha hızlı internet. Ama fiyatı düşük uygun olsun istiyorum.
    1000 mbps baktım. 999 TL Diyor çüş dedim. Yani anlıcağınız abilerim internetim yavaş ve önerebilceğiniz bilgilere ihtiyacım var. Şimdiden Teşekkür Ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CikoAkkan

Öncelikle Merhaba ve İyi geceler. Abilerim şimdi size bir sorum olucak. Ben Youtube ile ilgileniyorum. Oyunlar olsun, gerekli yararlı videolar olsun bunları upload etmek istiyorum.Yalnız internetim o kadar yavaş ki deliricem. Sabahtan beri bi videonun yüklenmesini bekliyorum saat 00:47 halen bir tane video yükliyemedim.
    İnternetimin hızlı ve seri olması gerekli olduğunu biliyorum. Buna bir çözüm olarak videoları küçülterek atıyorum. Videoları Renderlıyorum, ardından başka bir programla boyutunu düşürüyorum. Ama ne yapsam nafile yine halen bekliyorum. Attıgım videoların süreleri genelde 30 Dakikalık oluyor. İnternetim ise düşük biliyorum sanırım bu olması lazım : Turkcell Superonline Fibernet 25 Mbps. Ya bunu halletmemin başka yöntemleri varmı. Hani daha hızlı internet. Ama fiyatı düşük uygun olsun istiyorum.
    1000 mbps baktım. 999 TL Diyor çüş dedim. Yani anlıcağınız abilerim internetim yavaş ve önerebilceğiniz bilgilere ihtiyacım var. Şimdiden Teşekkür Ederim.

İnternet cafelerden upload yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 19 Kasım 2015; 0:42:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer yüklediğiniz videolar kendi videolarınız değilse video yükleme siteleri var yüklemek istediğiniz videoları seçiyorsunuz sizin youtube hesabınıza otomatik yüklüyor.
  • Videolar bana ait ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.