Şimdi Ara

İnternet Hızı ~ Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetimiz sınırsız ama çok yavaş birçok oyunda lag yapıyor PS4 alıcam ondan dolayı korku başladı online vb. için , neden bu kadar yavaş anlayamadım bir öneriniz varmı 5 mbps diyor çokmu kötü ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiskers -- 9 Haziran 2015; 15:54:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ttnetin sitesinden hız testi yap veya müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı açtır aynı sorun bendede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekrarak

ttnetin sitesinden hız testi yap veya müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı açtır aynı sorun bendede var

İnternet ortak bu arada 5 kişi ondan yavaş olabilirmi çıksak düzelirmi ?

• diğer 4 kişi çıkartıp bi internet hızı testi yap.eğer düşük gelirse ttneti ara sorunundan bahset.Bu arada 5 kişi biraz fazla değilmi
  • quote:

diğer 4 kişi çıkartıp bi internet hızı testi yap.eğer düşük gelirse ttneti ara sorunundan bahset.Bu arada 5 kişi biraz fazla değilmi

5 kişi biraz değil bayaa fazla modem komşuda kafasına eseni ortak yapıyor Valla bende delirdim artık , uydunet iyimidir bu arada ?

• uyduneti ablam kullanıyordu tam bilmiyorum ama 5 kişi kullanıyorsa internet yavaş ise bence sorun ortada
  • quote:

uyduneti ablam kullanıyordu tam bilmiyorum ama 5 kişi kullanıyorsa internet yavaş ise bence sorun ortada

Haklısın valla PS4 te çok sıkıntı yaparmı acaba 30 falan civarında şuanki durumumdan daha iyi kullanabileceğim bir internet varmı ??

• valla ps4 bilmiyorum ama xbox 360 8 mbps internet yetiyordu ben lag görmedim açıkcası.ps4 kullanan bir arkadaşın varsa istersen ona sor yada ps4 bölümüne konu açabilirsin
  • quote:

valla ps4 bilmiyorum ama xbox 360 8 mbps internet yetiyordu ben lag görmedim açıkcası.ps4 kullanan bir arkadaşın varsa istersen ona sor yada ps4 bölümüne konu açabilirsin

Yeniyim diyemi cevaplamıyolar bilmiyorum ama pek cevap veren yok maalesef , az çekmesindende net hızı azalabilirmi ?

• komşunun evinde oldunu yazmışsın.tam anlamıyorum bu konudan ama duvarlar vb şeyler gelen sinyali bloke edebilir.Eğer böyle bişey düşüyorsan bide komşunun evinde dene internete girmeyi arada farm varsa anlarsın zaten
  • quote:

komşunun evinde oldunu yazmışsın.tam anlamıyorum bu konudan ama duvarlar vb şeyler gelen sinyali bloke edebilir.Eğer böyle bişey düşüyorsan bide komşunun evinde dene internete girmeyi arada farm varsa anlarsın zaten

Haklı olabilirsin onlar balkondan bile girebiliyormuş (modeme en uzak yer) rahatça hemde , ama ilk zamanlar böyle değildi bu internet sonradan rezalet oldu wifi a geçtik battı internet , kabloyla bağlanırken sorun yoktu .

• TheWhiskers kullanıcısına yanıt
    Hıza bakarmısın kardesım.. benım ınternet hep böyle nasıl ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menfaatci İnsanlar

Hıza bakarmısın kardesım.. benım ınternet hep böyle nasıl ama ?

Benim internet insanı delirtir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.