Şimdi Ara

İnternet hizimdaki düşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar mahallemde fiber altyapi mevcut ben de türknet 100 mbps basvurdum gelen ekipler evde test yaptilar interneti bagladilar 50 mbps ye kadar kullanabilirsiniz 100 kullanmak isterseniz binadan evinize gelen kablolarin yenilenmesi lazim dedi ben de neyse 50 yeter simdilik dedim o sekilde kullaniyordum ki dün hiz testi yapayim dedim sabit 95 mbps hiz aliyodum 2 gün o sekilde kullandim asiri güzeldi sonra bi anda geri eski hiza düstü e hani kablolar eskiydi nasil oluyor yardimci olabilir misiniz modem hat degerlerini de cekmistim
    İnternet hizimdaki düşme İnternet hizimdaki düşme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kablolarda kopukluk var, hava şartlarına rüzgara neme göre hattın kafasına göre hızlanıp yavaşlıyor

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Yani Türknet bilerek internet hızını düşürmemiş değil mi binadan dolayı sorun var

• Hayır, hızını kimse ellemiyor, senin bağlantın kopuyor ve hat kötü durumda olduğu için kendi kendine düşük hızda bağlanıyor.

• Kablolarda sıkıntı var sanırım. Sürekli değişen snr var ise özellikle tesisatı kontrol edin.

Gelen ekipler o yüzden kutudan evinize gelen kabloyu değiştirin dediler galiba şimdi anladım Teşekkür ederim

• internette kopma falan hiçbir problem yok ama sadece indirme hızı değişiyor nedense

• hat değerlerinde SNR diye bir değer var ya, o değer 8 in altına düşerse hat riske girer, her an kopabilir. Koptuğu zaman da daha düşük bir hızda bağlanmak zorunda kalacaktır. İç tesisatı komple yenilemenizi tavsiye ediyorum

• woxinn W kullanıcısına yanıt

İki resimde snr değerleriniz farklı hocam. Temiz bir kablolama yapın bence.

İç tesisat da çok tutmaz mı yaa bilginiz var mı ne kadar tutar?

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Fiyatlari ögreneyim ona göre bir seyler yapacagim yaa çok ugrastirdi internet beni

elektrikçiye yaptırırsanız 300-400 liraya kadar çıkabilir, ama kendiniz çekerseniz 100 lira bile tutmaz muhtemelen

Kendiniz anlıyorsanız çekin hocam olmadı es dost yardım isteyin birinden. Elektrikçi falan uçuk rakamlara yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, kablo bağlantılarınızı yeniledikten sonra eğer bir sorun yaşarsanız online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız hattınızı kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu gün ekip arkadaş geldi o da aynisini söyledi yakin zamanda degistirecegim kablolari Tesekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.