< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İnternet hizimdaki düşme
-
-
Kablolarda kopukluk var, hava şartlarına rüzgara neme göre hattın kafasına göre hızlanıp yavaşlıyor
-
Yani Türknet bilerek internet hızını düşürmemiş değil mi binadan dolayı sorun var
-
Hayır, hızını kimse ellemiyor, senin bağlantın kopuyor ve hat kötü durumda olduğu için kendi kendine düşük hızda bağlanıyor.
-
Kablolarda sıkıntı var sanırım. Sürekli değişen snr var ise özellikle tesisatı kontrol edin.
-
Gelen ekipler o yüzden kutudan evinize gelen kabloyu değiştirin dediler galiba şimdi anladım Teşekkür ederim
-
internette kopma falan hiçbir problem yok ama sadece indirme hızı değişiyor nedense
-
hat değerlerinde SNR diye bir değer var ya, o değer 8 in altına düşerse hat riske girer, her an kopabilir. Koptuğu zaman da daha düşük bir hızda bağlanmak zorunda kalacaktır. İç tesisatı komple yenilemenizi tavsiye ediyorum
-
İki resimde snr değerleriniz farklı hocam. Temiz bir kablolama yapın bence.
-
İç tesisat da çok tutmaz mı yaa bilginiz var mı ne kadar tutar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlari ögreneyim ona göre bir seyler yapacagim yaa çok ugrastirdi internet beni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
elektrikçiye yaptırırsanız 300-400 liraya kadar çıkabilir, ama kendiniz çekerseniz 100 lira bile tutmaz muhtemelen
-
Kendiniz anlıyorsanız çekin hocam olmadı es dost yardım isteyin birinden. Elektrikçi falan uçuk rakamlara yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, kablo bağlantılarınızı yeniledikten sonra eğer bir sorun yaşarsanız online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız hattınızı kontrol ederek bilgi vereceklerdir. -
Bu gün ekip arkadaş geldi o da aynisini söyledi yakin zamanda degistirecegim kablolari Tesekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X