Şimdi Ara

İnternet Hukukçuları Lütfen Baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi sitede, site bildiğin normal bir site, itiraf bölümünde kızın teki 18 yaşından küçükken girdiği cinsel ilişkiyi yazmış. Yani sadece tek bi içerikte uygunsuz bir durum var.
    Ben ihbar ettim ihbarweb.org.tr adresine.
    Bana şimdi bunlar sen de ihbar ettiğine göre okumuşsun bu yazıyı deyip suçlamada bulunabilirler mi?
    Yada bilgisayarımı takibe alırlar mı ki bu adam böyle içeriklere giriyorsa acaba başka zamanda girer mi diye?

Keşke ihbar etmeseydim. İhbar eder etmez 30 saniye içinde pişmanlık duymaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kingovski_ -- 10 Mart 2014; 9:34:48 >

• hayır alakası bile yok. bahsettiğin site yasa dışı mı ki? öyle olsaydı muhtemelen şimdiye dek kapatılırdı, benzer diğer siteler gibi. bir kişinin yasa dışı olmayan bir siteye girip girmediğini izlemek ise ne emniyetin ne savcıların ne mahkemelerin görevi. suçlularla zaten işleri başlarından aşmışken bir de suçsuzlarla mı ilgilenecekler...
    demek isterdim gönül rahatlığıyla, ama ülke öyle bir hale geldi ki artık olmaz diyeceğim bir şey yok. hukukun adı kalmadı be. yoksa benim donanımhabere girmemin ne gibi bir ilginçliği var ki? ama ilgili makamlarda bulunanların bilgi toplama arzusu öyle bir boyutta ki, her şeyi kaydetme davranışı vuku buluyor. yazık...
    bu arada eğer kız ilişkiye girdiği sırada 15-18 yaş arasında ise ve kendi rızasıyla girmişse bu suçun takibi için bizzat kendisinin(veya ailesinin) şikayette bulunması gerek. anladığım kadarıyla kız şikayetçi değil bu durumda herhangi bir suç yok, senin ihbar etkisiz yani.

• ihbar ettiğin için hiçbirşey olmaz bu bir.
    ikinci olarak da kıza da hiçbirşey olmaz, boş yere ihbar etmişsin. kız 18 yaşından küçükken girdiği cinsel ilişkiyi noter huzurunda beyan etmemiş ya, "tüm siteye şaka yaptım, yalan söyledim" der olur biter.. hee zaten olay buraya kadar gelmez orası da ayrı. boşa yani..

olmaz ya oldu diyelim, kızı polisler aldı ifadeye... kız da deseki "_kingovski_" nickli biriyle internette tanıştım, beni evine davet etti ve güzel bir gündü ve beraber olduk diye.. işte o zaman kendine kaçacak yer ara :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethe_57

ihbar ettiğin için hiçbirşey olmaz bu bir.
    ikinci olarak da kıza da hiçbirşey olmaz, boş yere ihbar etmişsin. kız 18 yaşından küçükken girdiği cinsel ilişkiyi noter huzurunda beyan etmemiş ya, "tüm siteye şaka yaptım, yalan söyledim" der olur biter.. hee zaten olay buraya kadar gelmez orası da ayrı. boşa yani..

olmaz ya oldu diyelim, kızı polisler aldı ifadeye... kız da deseki "_kingovski_" nickli biriyle internette tanıştım, beni evine davet etti ve güzel bir gündü ve beraber olduk diye.. işte o zaman kendine kaçacak yer ara :d

Güldürdünüz hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.