Şimdi Ara

İNTERNET KAFENİN AYLIK GİDERLERİ(2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR SİZCE İNTERNET KAFENİN AYLIK GİDERLERİ ORTALAMA NE KADAR OLUR ?
    İŞTE MUHASEBESİDİR DEFTERİDİR VB. 7 TANE PC VE 3 TANE PS3 İLE BAŞLAYACAĞIM. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK AMA ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER (TANIDIK MUHASEBECİ VAR)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami2173 -- 28 Nisan 2014; 16:32:20 >

• valla benim işim bilgisayar daha önce cafe işletmedim bilmiyorum yardımcı olamayacağım kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Nisan 2014; 17:26:06 >
  • Selam öncelikle en yapılmayacak işlerden birisi açıkça belirteyim :) Minumum değerleri yazıyorum

Aylık internet gideri 70 TL
    Elektrik Faturası 150 TL
    Maliye (Kestiğin Fişe Bağlı olarak) 30 TL
    Muhasebeci ücreti (50 TL)
    Minimum düzeyde 300 ile 500 Arası değişir
    Yeriniz kiralıksa onuda ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ__SeLo66

Selam öncelikle en yapılmayacak işlerden birisi açıkça belirteyim :) Minumum değerleri yazıyorum

Aylık internet gideri 70 TL
    Elektrik Faturası 150 TL
    Maliye (Kestiğin Fişe Bağlı olarak) 30 TL
    Muhasebeci ücreti (50 TL)
    Minimum düzeyde 300 ile 500 Arası değişir
    Yeriniz kiralıksa onuda ekleyebilirsiniz.

Elektirik 150 den fazla bence 250 rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minimum değerleri yazdım hocam benim cafede 12+1 Pc + Cola dolabı çalışıyor müşteri yoğunluğuna bağlı olarak ortalama 100-150 TL civarı Elektrik faturası geliyor (Şu anki İş yerim %20 Elektrik İndiriminden faydalanıyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ__SeLo66

Minimum değerleri yazdım hocam benim cafede 12+1 Pc + Cola dolabı çalışıyor müşteri yoğunluğuna bağlı olarak ortalama 100-150 TL civarı Elektrik faturası geliyor (Şu anki İş yerim %20 Elektrik İndiriminden faydalanıyor)

İyimiş ben fazla sandım

• Yok murat önemli deil her konuda seni çağırıyorum k.bakma :))
  • Arkadaşlar iş yeri bana ait en alt kat olacak baya bi geniş yani aylık gideri enfazla olsun 500 anladım yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim..
  • Bir şey daha soracam birde kendi sigortanı ödeyip emekli olabilme olayı varmış bu doğrumu eğer doğruysa aylık felan kaç para vereceğiz teşekkürler şimdiden..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami2173 -- 29 Nisan 2014; 13:34:29 >
  • Yeride önemli :) iş yapan biryerdemi ?

• mahalle arası ama etrafta ne int. kafe var nede pc ile alakalı dükkan bi ara biri açmıştı sadece 6 pc ile günde 150 alıyordu düşünün :) iş yapacağına inanıyorum böyleyken bile pc bozulduğunda direk bana getiriyolar :) sorum şu şimdi kendi sigortanı ödeyebilme olayı varmış bu dorumu eğer doruysa ne kadar ödüyoz? ve de şartmı????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami2173 -- 30 Nisan 2014; 8:55:50 >
  • mami2173 kullanıcısına yanıt
    Hocam dükkan büyükse yarısını internet kafe yarısını teknık servis şeklinde yapsanız aslında ne güzel olur Sinop'da bir dükkan görmüştüm adam aynı bu sekıl yapmış 2 tane girişi var ama tasarımı cok iyiydi oranın biraz masraf cıkarmış baya güzeldi aklıma geldi birden bilgisayarların basına 16-17 yaslarında cocuk koymus yanı kafe oyun vs gıbı ıslerden o sorumlu adamda teknık servıste , tabi sadece bunun kısıtlı degıldı daha cok sey varda yazmıyorum hepsı masraf ama gördüğüm en iyi bilgisayar dükkanlarından biriydi :)
  • zaten öyle yapacam :) dükkan baya bi geniş kendi yerimiz en alt kat ama hala sorumun cevabı gelmedi :)
  • Mahallede olan bir 20 bilgisayarlı bir cafe için;

160 Elektrik
    100 tl internet(uydu net)
    40 tl muhasebe
    25-45 arası maliye

Tabi stabil olarak bozulacak olan klavye mouse kamera kulaklık vs. bunlarıda düşünmek gerek.
  • Sayın hocam. internette adil kullanim diye bir olay var. aylık 50 gb yi aşinca yavaslıyor. Tabi bu paketler halinde kimisi 100 Gb yi aşinca yavasliuor. internet baglatırken adil kullanıma dıkkat edelim :) Vatandaslar sonra internet yavaş demesin.

örnegin ben Adil kullanımı aşmadan 850kB/s ile indiriyordum. Aştiktan sonra 300kB/s :)

• Esnaf bağkurundan yararlanabilirsin hocam zaten maliye kaydını başlatır başlatmaz esnaf bağkurun başlar eğer yatırmazsan borçlanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami2173

mahalle arası ama etrafta ne int. kafe var nede pc ile alakalı dükkan bi ara biri açmıştı sadece 6 pc ile günde 150 alıyordu düşünün :) iş yapacağına inanıyorum böyleyken bile pc bozulduğunda direk bana getiriyolar :) sorum şu şimdi kendi sigortanı ödeyebilme olayı varmış bu dorumu eğer doruysa ne kadar ödüyoz? ve de şartmı????

Sigorta hakkında bilgim yok :) iş yeriniz bir okul yani işlek bir yerdemi ? :) Tanıdıklarınız cokmu. bilgisayarlar iyimi ? mause ler nasıl :D Arkadaş ortamında cok konusulur. Oranın mauseleri kotu. klavye tusları basmıyor yada takılı kalmiş. :) Müşteri olarak gorduklerım bunlar.oyun çesitligillgide önemli :)

• sigortayı sen istesende istemesende vergi levhanı alınca otomatik işliyor bağkurlu oluyorsun sakın başvurmadım işlemezler deme adamlar bağkur borcu kağıdı yollamıyor başvurmadım diye yatırmamazlık yapma arkadaşım 2 sene işletti muhsabecisi sen başvurmazsan olmaz demiş cocuğa 2700 tl ana para 4700 de faizli borç çıkardılar ödemedi torba yasayı bekliyor vergi dairesi direkt bir belgeyi bağkura yolluyor sigortanı başlatıyor yok öyle isteğe bağlı olmayım açıcaksan olucaksın takip et öde en düşük 230 civarıydı şimdi 300 olmuştur herhalde araştırmadan girme
  • Anladım teşekkürler sorularıma yanıt verdiğiniz için...
  • dJ__SeLo66 kullanıcısına yanıt

kanka yerimiz kiralıkda biz 6 aydır kira vermiyoruz mal sahibi bizi mahkemeye verdi pandemi dönemindeki kiralarıda isteyince bizde dedikki şu 20.000 tl yi al idare et etmedi ve 48.000 tl olan kira bedelinin hepsini istedi bizde şimdi, bekliyoruz ama şu an saat 13 1 tl var kasada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.