Şimdi Ara

internet kullanimi icin ve film izlemek icin telefon ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1200 tl ye kadar cikabilirim ekranin büyük olmasi ve internette rahatca gezinebilcegim bisey olsun istiyorum aklimda htc evo 3d var beklentilerimi karsilar mi sizce baska öneriniz var mi ?

• dogru bir tercih
  • samsung galaxy s2 düşün derim. web browsing'de evo 3d, sensation vb modellere göre daha akıcı ve s amoled+ ekranıyla filmlerde alacağın görüntü daha kaliteli olacaktır..
  • samsunga pek sicak bakmiyorum htc biraz daha cekici geliyor ama bariz s2 nin üstünülügü söz konusu :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_1750

samsunga pek sicak bakmiyorum htc biraz daha cekici geliyor ama bariz s2 nin üstünülügü söz konusu :/

ben de aslında htc'yi daha çok seviyorum ama sizin ihtiyaçlarınıza samsung açıkça daha uygun bu kadar da takılmaya gerek yok aslında, sgs2 samsung'un uzun süre gözbebeği oldu, destek almaya devam edecektir. pil ömrü de htc modellerinden iyi. tasarım meselesi göreceli tabi ama inceliğiyle bence gayet de hoş duruyor.

aslında tasarımı bir kenara bırakırsak touchwiz hariç herşeyi htc'den iyi desek yalan olmaz

• Film seyredeceğinize göre bence çözünürlüğü yüksek (mümkünse 1280x720, 720p) olan bir telefon bakın.

Evo 3D 960x540, Galaxy S2 ise 480x800 çözünürlüğe sahip.

Galaxy Nexus iyi bir tercih olabilir, çözünürlük 1280x720. androidtelefonlari.com sanıyorum 1250 civarına satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Film seyredeceğinize göre bence çözünürlüğü yüksek (mümkünse 1280x720, 720p) olan bir telefon bakın.

Evo 3D 960x540, Galaxy S2 ise 480x800 çözünürlüğe sahip.

Galaxy Nexus iyi bir tercih olabilir, çözünürlük 1280x720. androidtelefonlari.com sanıyorum 1250 civarına satıyor.

Evet Galaxy Nexus baya ilgimi cekti acikcasi ve google birlikte olunca beni baya idare eder diye düsünüyorum.Fakat ekran cözünürlügüün fazla olmasi performansa etki eder mi onu merak ediyorum incelemelerde böyle biseye deginmisler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çözünürlüğün fazla olması ancak benchmark programlarındaki sonuçları etkiler. 720p film seyrederken eşdeğer telefonlar ile eşdeğer performans vermesi gerekir. Ayrıca filmi daha kaliteli izleyebilmek de sizin avantajınız olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Çözünürlüğün fazla olması ancak benchmark programlarındaki sonuçları etkiler. 720p film seyrederken eşdeğer telefonlar ile eşdeğer performans vermesi gerekir. Ayrıca filmi daha kaliteli izleyebilmek de sizin avantajınız olacaktır.

Tesekkürler tercihimi nexustan yana kullanacagim sanirim :)
  • Nexus'un çözünürlüğü muhteşem. iPhone 4S Retina HD , Nexus HD Amoled. Yani en iyi çözünürlüklü telefonlardan biri ola dursun , 3D grafiklerinde gelişmiş olması cabası.
  • evet karsilastirmalarda da farki net sekilde görülüyor ve tasarimi da gayet hos :)
  • Xperia s de bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.